• Regresjon, traumehealing og spirituell utvikling
  • Chakrasystemet, auratolkning og rensing
  • Kjærlighet, relasjoner og helse

Synsk veileder og åndelig healer

Min empati er ekte - den kommer fra hjertet. Jeg er 40 år og jeg bor i de dyper skoger i grensetrakten mellom Norge og Sverige. Allerede som barn følte, så og hørte jeg energier fra parallelle universer rundt meg. I voksen alder har jeg bevisst utviklet mine sanser, gått kurs, studert og mottatt sterke energioverføringer; Karpey-innvielser, fra Inka-ættlinger i Peru som er arvtagere av eldgammel sjamansk visdom.

Livet har gitt meg mange erfaringer på godt og vondt, noe som gitt meg evne til å leve meg inn i andres situasjoner. Min empati er ekte og kommer fra hjertet og jeg dømmer ingen. Alle mennesker kan gå seg vill på livets vei og da kan jeg hjelpe deg å se på dine valgmuligheter og dine ubevisste tro- og handlingsmønster og åpne dine øyne for flere valgmuligheter.

Jeg kan se og tolke din aura på avstand, avlese din sjels erfaringer og lengsler, få budskap om din livsvei og se “filmer” fra tidligere liv som styrer dine tanker og handlinger i dag. Ved ønske eller behov sender jeg effektiv fjernhealing for å løse opp problemer du sliter med, så lenge det ikke skader noen annen. Jeg arbeider med lysvesener og en på andre siden som utfører selve healingen og de introduserer stadig nye healingmetoder for meg tilpasset klientens individuelle problem. Noen ganger gir de deg et nytt kraftdyr som hjelper deg videre på din vei.

Jeg bruker vanligvis ikke noen hjelpemidler, men kan ta i bruk englekort eller tarot ved enkelte konkrete spørsmål. Det du forteller meg blir hos meg.

Jeg har alltid visst at mitt kall er å hjelpe mennesker. Den skapende kraften i universet er mitt verktøy i den sammenheng. Jeg samskaper med det jeg kaller “The Great Spirit”.

Velkommen til en samtale - VIGDIS

Mine tilbakemeldinger

Paul

En kjempefin samtale med deg. Du traff på fortid og nåtid uten at jeg hadde gjort annet enn å presentere meg og mine to spørsmål. Håper det du fikk inn på fremtid også kommer til å stemme. Fantastisk behagelig å snakke med. Anbefales på det sterkeste!!!!!

Britt

Du er helt rå! Du er rask, direkte uten noe utenomsnakk og ekstremt treffsikker. Du har fått meg til å holde ut igjennom en vanskelig tid og det har hele veien gått som du har sagt. Du har fått meg til å holde ut når det har sett mørkest ut, og basert på mine (og venninners) erfaring med deg - så har du alltid rett. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne gitt deg en god klem! Anbefales på det sterkeste:)

Tone @

Oj oj da... her var det mye som gikk rett på sakens kjerne. Bare ved å få vite fornavn og dato på født år. Kontakt Vigdis ved e -post, men enkle og direkte spørsmål . Hva som så skjer.. vil vise seg? Hm, mulig jeg må sette flere stjerner her siden om noe ;-) forunderlig skjer.

Elisabeth

DETTE var helt utrolig!! Vigdis trenger ikke mer enn en fødselsdato så tar hun inn alt som er vesentlig for meg som menneske og min livssituasjon! Både i nåtid og fortid. HUN ER HELT RÅ! Hun så min aura, forklarte at hun så stjernestøv i den og ba meg lese mer om stjernebarn. Når jeg leser om det får jeg sjokk, for gjenkjenner meg i så utrolig mye i forhold til det. Pga det kan jeg nå senke skuldrene og forstå at jeg ikke er så annerledes enn alle andre, slik som jeg trodde! TUSEN TAKK Vigdis!! Jeg kommer til å anbefale deg til alle som trenger råd og veiledning på et seriøst nivå! TAKK!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Snakk med våre klarsynte

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

Få akkurat den veiledningen du behøver

Ny kunde?
Få 100 kr i rabatt!
Elsker han meg?
Ny jobb?