klarsynte vigdis

Vigdis - Amayeta

klarsynte vigdis
  • Regresjon, traumehealing og spirituell utvikling
  • Chakrasystemet, auratolkning og rensing
  • Kjærlighet og relasjoner

Synsk veileder og åndelig healer

"Jeg er født og oppvokst i grenselandet på Finnskogen. Mine forfedre var skogfinner fra Karelia og Savonia.

Overnaturlige fenomener og følelsen av at naturen er besjelet har vært en del av meg så lenge jeg kan huske. Jeg bærer mine forfedres minner på cellenivå. I transe kobler jeg meg opp til følelser og hendelser fra den tiden.

Jeg ser deg. Jeg tuner meg raskt inn på din energi ved å lese din aura og føle inn din sjels styrker og svakheter. 

Jeg leter etter de grunnleggende årsakene til dine problemer idag, for deretter å kunne forstå den beste løsningen for deg. Slik kan jeg se nye veier og komme med forslag til endringer. 

Dersom jeg oppdager at du trenger healing, inngår dette i veiledningen. Jeg kobler meg på parallelle dimensjoner med høyfrekvente energier og fungerer som en katalysator for det høyeste beste. Healing sender jeg etter vi har snakket sammen, når jeg har fullt fokus på energiarbeidet.

Jeg har også en del livserfaring på godt og vondt. Dette har gjort meg bedre rustet til å forstå andre mennesker uten å dømme.

Jeg er født med evnen å merke åndeverdenen tydelig, noe som i unge år var skremmende for meg. Derfor utviklet jeg mitt eget personlige forhold med "Gud". Denne kraften svarte på mine bønner. Jeg lærte meg å bruke energier aktivt for å skape min virkelighet fra innsiden og ut.

Idag jobber jeg veldig sjamanistisk med energier. Jeg er alltid i en prosess mot en høyere bevissthet og jeg føler en dyp mening i å komme nærmere mitt eget sanne Jeg. Ved å forstå mitt "Selv", forstår jeg også andre, ettersom vi alle er deler av en helhet.

Jeg vil poengtere at jeg har taushetsplikt, og jeg skulle aldri svikte mine klienter. "

Mvh Vigdis 

 

Mine tilbakemeldinger

Bjarne Otto

Ut i fra det jeg leste om deg, så tror jeg du er min beste klarsynte healer. Jeg har noe av de samme krefter og innsikt som deg. Ha en fin dag Vigdis.

Karla

Utrolig flink og treffsikker i det hun får frem. Hun er en dyktig lytter og forstår deg, og de utfordringer du står overfor. Raus og varm person. Anbefales!

Leyla

For en fantastisk person å prate med og få veiledning av😊 Rett på sak og absolutt alt hun sa om meg og mitt stemte...selv om ikke alt var det jeg håpet på å høre...hehe. Tusen takk for første og korte praten vår. Spent på om jeg vil kjenne ettervirkningen😊

Liwe

En fantastisk person med stort klarsyn og et stort hjerte. Vigdis har gitt meg råd og veiledning i mange år. Det som begynte som en nysgjerrig telefon om kjærligheten, har utviklet seg til å handle om sjelelig og personlig utvikling. Jeg får ærlige og gode råd, selv om hun ikke alltid sier det jeg vil høre. Utrolig treffsikker, klok og varm.

Elisabeth

DETTE var helt utrolig!! Vigdis trenger ikke mer enn en fødselsdato så tar hun inn alt som er vesentlig for meg som menneske og min livssituasjon! Både i nåtid og fortid. HUN ER HELT RÅ! Hun så min aura, forklarte at hun så stjernestøv i den og ba meg lese mer om stjernebarn. Når jeg leser om det får jeg sjokk, for gjenkjenner meg i så utrolig mye i forhold til det. Pga det kan jeg nå senke skuldrene og forstå at jeg ikke er så annerledes enn alle andre, slik som jeg trodde! TUSEN TAKK Vigdis!! Jeg kommer til å anbefale deg til alle som trenger råd og veiledning på et seriøst nivå! TAKK!

Tone @

Oj oj da... her var det mye som gikk rett på sakens kjerne. Bare ved å få vite fornavn og dato på født år. Kontakt Vigdis ved e -post, men enkle og direkte spørsmål . Hva som så skjer.. vil vise seg? Hm, mulig jeg må sette flere stjerner her siden om noe ;-) forunderlig skjer.

Britt

Du er helt rå! Du er rask, direkte uten noe utenomsnakk og ekstremt treffsikker. Du har fått meg til å holde ut igjennom en vanskelig tid og det har hele veien gått som du har sagt. Du har fått meg til å holde ut når det har sett mørkest ut, og basert på mine (og venninners) erfaring med deg - så har du alltid rett. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne gitt deg en god klem! Anbefales på det sterkeste:)

Paul

En kjempefin samtale med deg. Du traff på fortid og nåtid uten at jeg hadde gjort annet enn å presentere meg og mine to spørsmål. Håper det du fikk inn på fremtid også kommer til å stemme. Fantastisk behagelig å snakke med. Anbefales på det sterkeste!!!!!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?