• Klarsynt helhetsterapeut
  • Problemløser
  • Healer

For det første vil jeg si at jeg er veldig ærlig og direkte i det jeg ser og sanser.

Jeg er veldig glad i mennesker, og ser hva de trenger for å føle seg verdt noe, og for å kunne finne sine egne verdier. Jeg er også veldig opptatt av at mennesker ikke skal stå fast i det negative, men klare å se sine egne muligheter. Og det er nettopp dette jeg ønsker å hjelpe deg med..

Jeg mener selv at jeg har dyp innsikt i andre menneskers livssituasjon, hvor jeg også kan se bakenforliggende lidelser og problemer. Jeg har gått veien selv og opplevd livet både på godt og vondt, og det har gitt meg mye livserfaring.

Med mine evner ser jeg ting fra et større perspektiv som får folk flest til å tenke selv. Det vekker mine kunder til større selverkjennelse og ikke minst - få innsikt i seg selv.

Jeg håper at en samtale med meg vil føles frigjørende, og at du vil merke at jeg løfter deg ut av de fleste problemer som du måtte ha.

Under en samtale med meg vil du også få healing.

Velkommen til en fortrolig samtale.

Terje

Mine tilbakemeldinger

Rune

Flott samtale, treffsikker.

Sissel

Takk Terje :-) Du er klarsynt og healer :-) ærlig på en fin måte :-) Jobber selv innen bransjen men godt og riktig med en annen vinkel.

Heidi

Behagelig å prate med.Treffsikker.

Lise

Terje er helt fantastisk og ser deg !

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Snakk med våre klarsynte

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

Få akkurat den veiledningen du behøver

Ny kunde?
Få 100 kr i rabatt!
Elsker han meg?
Ny jobb?