Synske Engla

  • Svensk medium, rådgiver og healer
  • Tidligere liv og hjelpere
  • Parforhold og familierelasjoner

Svensk medium og veileder innen parforhold og familierelasjoner

Velkommen til min side !

Mitt navn er Engla og jeg er utdannet coach, medium og healer, og har studert psykologi i mange år. Jeg snakker både norsk og engelsk.

Jeg har vært synsk siden jeg var en liten pike, og har vokst opp hos min bestemor som også var synsk. Hun lærte meg tidlig å bruke pendel og kort, samt å tyde drømmer. Men hun lærte meg også å være ydmyk og generøs i forbindelse med mine gaver. 

Mine øvrige læremestre i disse årene, har vært mine hjelpere fra Plejaderne og det verdenskjente fysiske mediumet Colin Fry fra England.

Nå har jeg har jobbet som veileder og healer i 25 år, med svært gode tilbakemeldinger. Jeg føler at det er min oppgave å hjelpe mennesker med å finne sin rette vei her i livet, og få oppnå sitt høyeste potensial fysisk, psykisk, åndelig, mentalt og sjelelig nivå.

Jeg bruker ingen hjelpemidler i dag, da jeg får opp bilder, følelser og ord i form av tekst eller lyd. Men om du vil, kan jeg bruke både kort og pendel.
Jeg ser også dine tidligere liv hvis du ønsker det, ser dine hjelpere og har kontakt med den andre siden.
Jeg utfører husrens og hjelper ånder over til den andre siden, via telefonen.
Jeg ser eventuelle ubalanser i dine chakra, og jeg renser og balanserer disse, samt dine energier. 

Du er hjertelig velkommen til meg, for en healende samtale!

Engla

Mine tilbakemeldinger

Chris-Helen

Kjære Engla 🌹 Du er virkelig fantastisk med ditt klarsyn ❤️ Du har sett mannen i mitt liv, før jeg i det hele tatt traff han. Nå er det oss to, å veien videre er alt jeg har håpet på, det er så deilig å vite at du også ser oss sammen, nå & i fremtiden ❤️ Jeg stoler nå 100 prosent på at fremtiden min blir lys og fin og fylt med godhet og kjærlighet ❤️ Tusen tusen takk for nok en varm og hyggelig samtale ❤️🥰

Eli Marie

Kjære kjære, Engla. Takk for at jeg har blitt kjent med deg. Du er fantastisk i dine synske evner. Du hjelper meg en masse med det jeg sliter med. Du er min hjelper. Glad i deg.

Sigurd

Anbefales på det sterkeste. Overrasker med sin dyktighet der andre i 40 år har feilet. En dyktig, varm og generøs dame. Takk.

Chris-Helen

Kjære Engla ☺️ Tusen takk for samtalen i kveld. Jeg tar til meg råd om å trekke meg litt tilbake også når min kjære gjør det. Og at det vi har, eller at han ikke vil forsvinne fra meg. Det hjelper meg å ta det litt med ro.

Geir

Du har hjulpet meg langt, Engla. Jeg vil fortsatt ha samtaler med deg. Hilsen Geir

Marianne

Veldigt flink og behaglig dame. Treffsikker og klok.

Martine

Klar og tydelig veiledning. Jeg trengde healing till og få sove, og det har fungert veldigt bra. Nå sover jeg godt hver natt sen en måned tilbake. Takk Engla !

katja evensen

Tusen takk for praten. Jeg Ble veldig lykkelig og glad. Jeg ringte forde jeg ikke stoler på det jeg selv føler og mener. Alt du sa om meg , stemmer 100% . Og du fikk meg på riktig spor igjenn. Jeg ringer helt klart igjenn :) Ha en finn helg:) Katja Evensen

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

NORDENS STØRSTE SPÅSENTER!

Meget høy kvalitet på våre tjenester

Kun erfarne klarsynte

Her får du profesjonell hjelp

Våre dyktige spåoperatører tar deg på alvor!

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?