• Svensk medium, rådgiver og healer
  • Tidligere liv og hjelpere
  • Husrens og energier

Svensk medium som ser dine tidligere liv, gir healing og veiledning

Velkommen til min side !

Mitt navn er Engla og jeg er utdannet coach, medium og healer, og har studeret psykologi i mange år.

Jeg har vært synsk siden jeg var en liten pike, og har vokst opp hos min bestemor som også var synsk. Hun lærte meg tidlig å bruke pendel og kort, samt å tyde drømmer. Men hun lærte meg også å være ydmyk og generøs i forbindelse med mine gaver. 

Mine øvrige læremestre i disse årene, har vært mine hjelpere fra Plejaderne og det verdenskjente fysiske mediumet Colin Fry fra England.

Nå har jeg har jobbet som veileder og healer i 25 år, med svært gode tilbakemeldinger. Jeg føler at det er min oppgave å hjelpe mennesker med å finne sin rette vei her i livet, og få oppnå sitt høyeste potensial fysisk, psykisk, åndelig, mentalt og sjelelig nivå.

Jeg bruker ingen hjelpemidler i dag, da jeg får opp bilder, følelser og ord i form av tekst eller lyd. Men om du vil, kan jeg bruke både kort og pendel.
Jeg ser også dine tidligere liv hvis du ønsker det, ser dine hjelpere og har kontakt med den andre siden.
Jeg utfører husrens og hjelper ånder over til den andre siden, via telefonen.
Jeg ser eventuelle ubalanser i dine chakra, og jeg renser og balanserer disse, samt dine energier. 

Du er hjertelig velkommen til meg, for en healende samtale!

Engla

Mine tilbakemeldinger

Chris-Helen

Kjære Engla ☺️ Tusen takk for samtalen i kveld. Jeg tar til meg råd om å trekke meg litt tilbake også når min kjære gjør det. Og at det vi har, eller at han ikke vil forsvinne fra meg. Det hjelper meg å ta det litt med ro.

Geir

Du har hjulpet meg langt, Engla. Jeg vil fortsatt ha samtaler med deg. Hilsen Geir

Marianne

Veldigt flink og behaglig dame. Treffsikker og klok.

Martine

Klar og tydelig veiledning. Jeg trengde healing till og få sove, og det har fungert veldigt bra. Nå sover jeg godt hver natt sen en måned tilbake. Takk Engla !

katja evensen

Tusen takk for praten. Jeg Ble veldig lykkelig og glad. Jeg ringte forde jeg ikke stoler på det jeg selv føler og mener. Alt du sa om meg , stemmer 100% . Og du fikk meg på riktig spor igjenn. Jeg ringer helt klart igjenn :) Ha en finn helg:) Katja Evensen

Per Ingemann Andreassen

Jeg etterlyste kontakt med min venninne i går. Etter å ha snakket med Engla i går fortalte hun at jeg ikke skulle ta kontakt. Hun fortalte at min venninne ville ta kontakt og det gjorde hun bare timer etter at jeg fikk svar fra Engla. Bra jobbet!

Tina

Dame med veldig god intuisjon! Direkte og forståelsesfull, selvsikker og trygg. Gode råd. Inn i flere temaer på kort tid. Ha klar penn og papir, for det hun sier er verdt å få med seg :)

Kristin Noelle

Engla du er fantastisk! Du har hjulpet meg så masse.Alltid vennlig og snill og oppmuntrende.Kommet med gode råd.Engla ser deg selv ,om hun ikke kjenner deg.Når jeg har sittet fast så har Engla hjulpet meg på rett spor og ikke minst gitt meg håp til å leve videre.Anbefalest på det varmeste.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Snakk med våre klarsynte

Alle våre spåtjenester er kvalitetssikret

Få akkurat den veiledningen du behøver

Ny kunde?
Få 100 kr i rabatt!
Elsker han meg?
Ny jobb?