• Healing og husrens
  • Medium og helhetsterapeut
  • Veiledning i mønsterbrytning og relasjoner

 Utfra mitt klarsyn gir jeg deg nøkkelen som hjelper deg videre.

Jeg er medium, klarsynt, klarfølt, har god intuisjon, healingevner og kan rense hus.

Jeg er helhetsterapeut og jobber mye med tanker og kosthold.

Jeg kan gi deg nøklene så du kan hjelpe deg selv ut av vanskelige situasjoner, relasjoner og mønster.

3 ord som jeg bruker om alt  i livet: Kjærlighet - Kvalitet - Ydmykhet

Med vennlig hilsen

RENATE

 

Ønsker du å vite mer kan du lese Renates portrett fra Magic Magasin her

 

Mine tilbakemeldinger

M.

Tusen takk for en fantastisk samtale. Mine energier er blitt lette og lyse, og jeg har fått ❤tro❤. Klar og direkte på mitt spørsmål og jeg er utrolig lettet.🕊Anbefales sterkt🤝💖

Marianne

Har snakket flere ganger med deg i tider hvor det har skjedd mye forandringer i mitt liv. Og alt som du har sett på både fortid og framtid har stemt. Selv om det ikke har sett sånn ut på forhånd. Og er ei veldig behagelig dame å snakke med.

Dag

Renate: Ei vanvittig treffsikker flott servicevennlig, ydmyk og jordnær dame som e meget trivelig å prate med! Du hjalp meg gjennom flere ekstremt harde tider, og alt du har sagt har skjedd! Uten tvil ei meget begavet dame ❤️ Seks stjerner fra meg!

Maja

Vil bare si tusen takk for god hjelp. Du hadde selvsagt helt rett i alt du tok inn rundt meg samtidig som du var hyggelig å trygg å snskke med. Energiene i huset er mye bedre og minstemann sover igjen godt på rommet sitt. Tusen takk!

Line

Renate du er en gave til menneskene! Med ditt ydmyke hjerte og klarsyn ser du meg og mit liv forfra og til nu. Fremtiden du nevner slår til hver gang. Alt du har sagt til meg om mitt liv stemmer. På detaljnivå. Alt du har fptt klart opp har skjedd etterhvert selv om jeg der og da ikke kune fatte at det skulle skje eller stemme. Takk for at du er trygg og tydelig idet du sier. Du får rett hver gang. Jeg må smile når jeg tenker på alle de gangene jeg har hadd vanskelig for å stå oppreist og du med fine trøstende ord som magi løfter meg opp og jeg fortsettter på veien min. Ikke fordi du sa at jeg skal gå dit eller dit men fordi du forvisset meg i tvilens stunder at det som blir det blir, det som er det er. Du ser sannheten, og den er nok i sin egen virkelighet. Virkelighetens helbredende kraft!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?