• Kanalisering og mediumskap
  • Rådgivning om kjærlighet og relasjoner
  • Dyrekommunikasjon

Klarsynt, populært medium med mange trofaste kunder

Jeg har hatt evnene med meg siden jeg var liten. De har gått i arv i generasjoner. Min mor er gått over på andre siden og vi har et godt samarbeid. Vi er glade for å kunne hjelpe deg!

  • Klarsynt 
  • Sterk intuisjon 
  • Healing 
  • Medium 
  • Livsveileder  

Gode tilbakemeldinger!

Ser frem til en samtale med nettopp deg!

Med vennlig hilsen
NIKITA

Les mer om meg i Magasinet: Portrett-intervju med Nikita

Mine tilbakemeldinger

Marianne

Kjære Nikita! Tusen takk for eposten! Du er virkelig hyggelig og blid du. :) Jeg synes den eposten var så koselig å lese altså! Tenk om ting skjer, som du skrev der. Det blir spennende tider utover høsten og neste år. Jeg har håpet på flere av tingene du skrev, og noe kommer overraskende på. Så du verden, koselig lesning! :) Da får en bare jobbe på videre og se hva livet bringer. Anbefaler deg på det varmeste til alle!

Kirsti vorren

Hei Ringte deg i dag ca kl 11 og fikk et helt annet svar enn jeg hadde håpet på. Men er intuitiv selv, og kjente umiddelbart at det var riktig. Fikk så gode råd og veiledning. Helt fantastisk. Leste om dine tilbakemeldinger, og skjønner at du får gode tilbakemeldinger. Ha en flott dag. Hilsen Kirsti

Caroline

Jeg er egentlig veldig skeptisk når det kommer til slike ting som dette, men etter at en bekjent fortalt om sine erfaringer tenkte jeg at det skader ikke å prøve. Det angrer jeg absolutt ikke på! Denne damen beskrev tid, person og hendelser så nøyaktig at jeg nesten synes det har vært litt skremmende å lese det iettertid. Anbefaler henne på det sterkeste :)

Linda

Hej, jag vill bara tacka Nikita så mycket för hjälpen att hitta min armbandsklocka som jag letat efter hela helgen. Den låg nedhasad i sängöverkastet vid min mans fotända (Nikita sa att den skulle ligga nära min man) Stort tack! Med vänlig hälsning, Linda

CF

Nikita gir deg den beroligheten og veileder deg på en klar og god måte. Jeg kontaktet henne via e-post og er storfornøyd. Takk! Anbefales!:))

Catharina

Tusen takk for en veldig god samtale, du både ser og hører etter og hjelper med gode råd og vennlighet. Du har hjulpet meg tidligere også, og jeg ser i dag at de tingene du har sagt har stemt :-)

jack

Takk for gode samtaler. Har pratett med deg tre fire ganger om ting i livet mitt det siste året, og det du har sagt at skulle skje har stemt helt og fullt.

Runa

Jeg har full respekt for Nikita og det arbeidet hun gjør. Hun beskrev situasjonen jeg befinner meg i nøyaktig som den er og hjalp meg til å bli bevisst på veien videre i livet. Jeg vet hvem jeg skal søke råd hos neste gang jeg står fast! Takk Nikita for utrolig god hjelp, du er helt unik!!!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

NORDENS STØRSTE SPÅSENTER!

Meget høy kvalitet på våre tjenester

Kun erfarne klarsynte

Her får du profesjonell hjelp

Våre dyktige spåoperatører tar deg på alvor!

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?