• Klarsynt medium og veileder
  • Dyrekommunikasjon
  • Healer

Da er jeg endelig i Magic Circle - for meg det mest seriøse mediet i Norge!

Jeg er et klarsynt medium, og her er noen av mine sterkeste evner:

- Klarviten og klarfølt.

- Kommuniserer med dyr.

- Emosjonell & fysisk healing.

- Livsveiledning. 

- Bruker tarot om du ønsker det.

Jeg er tydelig og gir deg ærlige svar, og råder deg til å følge den veien du kommer best ut av.

Kan også gjøre lys magi og ritualer via telefonen. 

Sammen klarer vi alt , jeg er her for deg.

Velkommen til en samtale :)

MONICA YASMIN

Mine tilbakemeldinger

Helén

Super dyktig😊en varm og helhjertet person, som så meg veldig godt. Anbefales på det sterkeste 😊🥰👍TUSEN TAKK

Sindre Østenstad😄

Kommer til å ringe deg så fort det er mulig. Jeg er veldig takknemlig for alt du har hjulpet meg med. Du er en ekte vare og kvaliteten på det du gjør er fantastisk.😀 Og det kommer fra enn kar som har adhd og er super sensitiv på alle måter og jeg er også veldig kresen på hvem som får lov til å komme inn til den indre Sindre. For som så mange av oss så har det skjedd mye rart som vi føler ikke skulle ha skjedd. Og for folk som leser dette, så kan jeg med erfaring fortelle at Monica vet hva hun gjør, hun leker ikke, men er der for å hjelpe. Jeg fikk umiddelbare resultater og jeg er en ganske vanskelig person å arbeide med. Hvis jeg ikke føler det er 100% sikkert, kan jeg ikke slippe hun til mine indre og ytre sår. Så jeg merker hva som skjer og ikke skjer. Takk for all behandling veiledning, og det at du ser meg og mitt, og det som ikke er mitt, og klarer å forklare ting på en konstruktiv og effektiv måte som fungerer. Anbefaler deg til alle.

H

Monica, du er så utrolig behagelig å snakke med. Jeg har fått svar på mange ting som jeg har lurt på, på en forståelsesfull og følsom måte. Takk for all hjelp så langt. Anbefales på det sterkeste!

Cathrine

Varmen eg følte i hjertet når eg prata med deg og healinga på angsten min hjalp etter første samtale. Fortid og nåtid stemte spot on. RInge deg igjen i framtida.

T

Hei, pratet med deg i dag, 4 april. Ønsket bare å si tusen takk ❤❤ Føler ikke meg alene lengre nå, du gidd meg motivasjon, til at jeg skal klare og være tålmodig. Go påske!

Siw

Den beste eg har snakka med! Tok meg heilt inn med ein gong. Spurte kordan ho var så eksakt og berre visste alt men det viste ho ikkje heilt ho heller! Anbefalest på da sterkaste!

A

Healinga virka fra hu begynte .Takk Monica

Therese

Monica trengte bare fornavnet mitt og leste livet mitt uten at jeg sa noenting <3 Imponert & Anbefales

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?