Mia

  • Problemløser og veileder
  • Kjærlighet, jobb og økonomi
  • Relasjoner og utvikling

Hjelper deg med å løse dine problemer innenfor kjærlighet, jobb og økonomi

Hjelper deg å finne sannheten og din vei videre fremover!

Når du står ved en korsvei eller ett veivalg, og du må velge; Hva skal du velge? Hvilken vei skal du gå?

Det finnes to veier eller flere, og de har ulike retninger. Hvis du er heldig er det skiltet, det kanskje står "Nord", "Syd", "Jobb", "Selvstendig" eller lignende, og hvis du da allerede vet hvor du skal, er det mye enklere å velge. Men om du ikke vet hva du vil, eller det ikke er skiltet? Da må du huske på at det aldri vil finnes et skilt som sier "Rett" eller "Galt". Du må lytte til sannheten i hjertet ditt, og til din intuisjon. Universet og sannheten finnes i deg. Men det er en lav og stille stemme, som kan være vanskelig å høre, og enkelte ganger trenger man faktisk hjelp. Det er i slike situasjoner jeg kan hjelpe deg med å finne frem til din sannhet.

Hva jeg kan gi veiledning om:

 - Kjærlighet og partnerskap
 - Arbeidslivet
 - Familielivet
 - Utdanning
 - Relasjoner
 - Drømmetydning
 - Selvutvikling
 - Reiki-healing

Ved hjelp av de evner som jeg har, og ved kanalisering med blant annet bordkort og tarotkort, føler jeg hvordan du har det med deg selv, mennesker og omstendlighetene rundt deg. Jeg kan hjelpe deg med å forstå hvilken retning veien du går på har, og hvilke muligheter som ligger foran deg.

Jeg ser frem til en samtale med deg.

MIA

Les mer om meg i Magasinet: Portrett-intervju med Mia

Mine tilbakemeldinger

Ida

Tusen takk for en fin samtale Mia. Du var treffsikker, og behagelig å snakke med. Fantastisk å få en bekreftelse på at det som skjer nå er midlertidig og så håper jeg det ordner seg slik du sa. Kommer til å kontakte deg igjen ved flere tilfeller.

Britt Anita

Hei Mia:) Tusen takk for tilbakemelding og veiledning! Det er helt utrolig hvor godt alt stemmer :) Mannen kom inn i mitt liv som du så, og lykke i jobb. Ha en fin høst! Klem

Britt

Takk for en trivelig veiledning. Tiden gikk så altfor fort. Klem

SSR

Tusen takk for hjelpen Mia. Nu er jeg lettet og meget tilfreds med det du fortalte meg, jeg er så glad for at få svar på alt jeg lurte på.

Snøklokke

Tusen takk for en nydeleg samtale, fekk pågangsmot til å stå på. Eg nyt no vårens første tegn - snøklokker - og tenker på deg.

Sonja

Utrolig varm og omsorgsfull dame som jeg anbefaler på det varmeste. Kommer til å bruke henne igjen

"GULLHÅR"

Mia, du er RÅ 😎 Vi fikk oss en god latter begge to, da du traff tidspunktet pang riktig,nok en gang !! Takk for fin samtale , og god hjelp. Så, enda en 6 er til deg fra meg 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Emil

Elske dæ ass, du veit ailjt!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

NORDENS STØRSTE SPÅSENTER!

Meget høy kvalitet på våre tjenester

Kun erfarne klarsynte

Her får du profesjonell hjelp

Våre dyktige spåoperatører tar deg på alvor!

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?