• Finner dyr og mennesker - dyretolk
  • Mediumskap, healing og husrens
  • Kjærlighet og relasjoner

Dyretolk, klarsynt, medium og healer

Jeg har fra jeg var liten vært mottagelig for andres sinnsstemninger og smerter og sett de "på den andre siden". Etterhvert begynte jeg å ta kurs for å få kontroll og orden på hva jeg opplevde og har nå i noen år jobbet med dette.

I dag er jeg utdannet dyretolk, godkjent healer og jobber også med mediumskap, rensing av hus samt veiledning ved hjelp av klarsyn. Har også hatt stort hell i savnet saker, både dyr og mennesker.

Har en del livserfaring som kan hjelpe når jeg med klarsyn ser deg og din situasjon. Jeg kan ikke gi deg svarene på alt, men innsikt til å se dine valg og muligheter klarere. Du har alltid et eget valg.

Er alltid ærlig og direkte i forhold til hva jeg får opp og er ydmyk i forhold til informasjonen jeg får. Jeg jobber som regel uten hjelpemidler, bare via min intuisjon og noen ganger ved hjelp fra åndeverden. Av og til bruker jeg også tarotkort om det føles riktig. Jeg er avhengig av god kommunikasjon med deg for best mulig resultat.

Jeg ser frem til en samtale med deg.

MAIJA

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Maija

Mine tilbakemeldinger

Gitte

Maija er utrolig behagelig å snakke med, varm og treffsikker! Hun er ærlig og direkte. Kunne ikke vært henne foruten de siste årene.❤ Trenger du en snill, varm, klarsynt person som kan veilede deg og gi deg råd når det "butter" og du står fast, anbefaler jeg Maija på det varmeste!

Lina Hantveit

Hei, snakket med Maija i kanskje 5 minutter om hvor katten min Lolo kunne være. Etter 1 time hadde min mann funnet henne, innestengt i en bakgård, ved et gult hus og et sykkelstativ, akkurat som Maija sa! Helt vilt! !!

Monica

Hei Maija :) Dette er andre gang på kort tid at du har hjulpet meg å finne min høyt elskede Pus "Gråpus" .Vi fant henne rett ved beskrivelsen du gav. Du har en imponerende treffsikkerhet Gir deg alle stjerner som finnes :) Klemmer fra Monica og Gråpus

Tanja

Vi fikk veldig god beskrivelse av plassen hvor katten min Fløffi befant seg, så vi gikk og lettet der. Maija sa at han var blitt skremt men skulle sansynligvis komme hjem selv. Jeg tror det hjalp å lette etter han, så kom han plutselig hjem neste kvelden - sulten, men uskadd, etter en uke "på tur" . Evig takknemlig for at du hjalp oss :)

"Fiskedamen"

Kjære Maija. Jeg ringte deg i dag fordi jeg ville ha kontakt med min avdøde mann. Tilbake sitter jeg sjokkert over din treffsikkerhet! Du kunne fortelle i detaljer hvordan han så ut, hva han drev med i livet og at han angret på at vi ikke fikk barn sammen. Dette stemmer på en prikk og takket være deg er jeg lettet over å vite at han har det bra og at jeg nå vet at han er her sammen med meg og fortsatt ser meg. Tusen takk Maija!! Dette glemmer jeg aldri! Du er fantastisk. Hilsen "Fiskedame"

Anne

Jeg vil bare si tusen takk for hjelpen jeg fikk da katten min, Potifar, forsvant. Han hadde vært borte i tre forferdelige døgn da jeg ringte deg. Jeg må innrømme at jeg ikke var helt sikker på om dette var noe som jeg trodde på i utgangspunktet, men jeg ville ikke la noe være uprøvd. Du gav meg noen beskrivelser av en bygning og et kjellerrom og jeg lette der jeg tenkte det kunne være, og der var han! Det er helt fantastisk å ha pusen hjemme igjen, og jeg er utrolig glad jeg ringte.

Dan Kåre

Anbefales på det sterkeste! Fantastisk, heilt fantastisk!

Alia

Har brukt magic circle lenge. Maija er meget dyktig og treffsikker. Alt stemmer 100%. Hun er veldig rolig og hyggelig person. Fantastisk jente. Anbefales på det sterkeste.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?