• Finner dyr og mennesker - dyretolk
  • Mediumskap, healing og husrens
  • Kjærlighet og relasjoner

Klarsynt medium som finner savnede dyr og mennesker 

Fra jeg var liten har jeg vært mottagelig for andres sinnsstemninger og smerter og sett de "på den andre siden". Etterhvert begynte jeg å ta kurs for å få kontroll og orden på hva jeg opplevde og har nå i noen år jobbet med dette.

Du får veiledning via mitt klarsyn

Jeg finner savnede dyr og mennesker, og er utdannet dyretolk

God på relasjoner og livssituasjoner

Renser hus og kommuniserer med mennesker og dyr i åndeverdenen

Godkjent healer og jobber også sjamanistisk

Jeg kan ikke gi deg svarene på alt, men jeg kan gi deg innsikt til å se dine valg og muligheter klarere. Du har alltid et eget valg.

Er alltid ærlig og direkte i forhold til hva jeg får opp og er ydmyk i forhold til informasjonen jeg får. Jeg jobber som regel uten hjelpemidler, bare via min intuisjon og noen ganger ved hjelp fra åndeverden. Av og til bruker jeg også tarotkort om det føles riktig. Jeg er avhengig av god kommunikasjon med deg for best mulig resultat.

Jeg ser frem til en samtale med deg.

MAIJA

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Maija

Mine tilbakemeldinger

Gitte

Maija er utrolig behagelig å snakke med, varm og treffsikker! Hun er ærlig og direkte. Kunne ikke vært henne foruten de siste årene.❤ Trenger du en snill, varm, klarsynt person som kan veilede deg og gi deg råd når det "butter" og du står fast, anbefaler jeg Maija på det varmeste!

Tanja

Vi fikk veldig god beskrivelse av plassen hvor katten min Fløffi befant seg, så vi gikk og lettet der. Maija sa at han var blitt skremt men skulle sansynligvis komme hjem selv. Jeg tror det hjalp å lette etter han, så kom han plutselig hjem neste kvelden - sulten, men uskadd, etter en uke "på tur" . Evig takknemlig for at du hjalp oss :)

Monica

Hei Maija :) Dette er andre gang på kort tid at du har hjulpet meg å finne min høyt elskede Pus "Gråpus" .Vi fant henne rett ved beskrivelsen du gav. Du har en imponerende treffsikkerhet Gir deg alle stjerner som finnes :) Klemmer fra Monica og Gråpus

Lina Hantveit

Hei, snakket med Maija i kanskje 5 minutter om hvor katten min Lolo kunne være. Etter 1 time hadde min mann funnet henne, innestengt i en bakgård, ved et gult hus og et sykkelstativ, akkurat som Maija sa! Helt vilt! !!

Grethe

Du satte resten av "Puslespillbrikkene" på riktig plass. En god og oppklarende samtale. Nå er det ro i hjerte og sjel. Tusen takk Maija! Anbefales, spesielt om man ønsker en dypere samtale. Klem fra en kollega.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?