• Klarsynt veileder
  • Kanalisering
  • Mediumskap

Som klarsynt spirituell veileder, kanaliserer jeg gjennom samtalen med deg

Jeg kan se løsninger som du selv velger å ta standpunkt til. Bruker også forskjellige typer kort som bekreftende støttefaktor. 

Helt fra min tidlige ungdom har jeg tatt inn budskap, og har siden den gang hatt en naturlig rolle som veileder og rådgiver for mine medmennesker. Livets berg og dalbane har ført meg innom mange erfaringer som til sammen var uten mål og mening. Helt til jeg forsto at det var livets kompetanse, og at min livsoppgave er å hjelpe andre. 

Mine spirituelle opplevelser har vært mange opp gjennom livet. Jeg har fått varsler - renset hus - forutsett hendelser - hatt åndebesøk i egen bolig - hørt ting som andre ikke hørte. Jeg tar inn energier i hus og leser mennesker i rommet. 

Jeg har også utdannelse som NLP Coach, fordi jeg er genuint interessert i menneskets uendelige muligheter ut av sin egen kraft. I det vi oppnår kontakt, vil Universet rette sin oppmerksomhet på vår samtale, og tilføre oss det vi trenger for å finne de beste løsninger for deg. Husk at Universets timeplan er sjelden synkronisert med din egen.

Vær velkommen til en samtale om det som ligger deg på hjertet. 

FRØYA

 

Mine tilbakemeldinger

Veronica

Hun var treffsikker og oppmuntrende og hjalp meg veldig.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?