• Klarsynt veileder
  • Tarot
  • Drømmetydning

Min oppgave er å hjelpe deg!

Jeg bryr meg om deg og vil at du skal ha et godt liv. Med veiledning og råd vil jeg hjelpe deg til å finne svar på ulike veivalg og situasjoner du står like overfor. Med min intuisjon og klarsyn kan jeg fornemme din energi og se dine følelser og opplevelser. Jeg får informasjon i form av bilder og følelser, og kan ta på meg din sinnsstemning og smerte. Dette vil hjelpe deg til å finne svar og løsninger som kan føre deg videre fram i livet, kjærlighetsrelasjoner, økonomi og yrke. Noen ganger bruker jeg også tarotkort som et tilleggsmiddel, samt at jeg jobber med drømmetydning.

Livets opplevelser har lært meg til å stole på meg selv og akseptere at livet handler om utfordringer, valg, konsekvenser og selvutvikling. Det å gi av meg selv uten å ha forventninger eller krav har lært meg å være takknemlig og ydmyk i mitt arbeid. Jeg respekterer de ulike energiene som kommer inn og forholder meg til etiske regler under mitt arbeid.

Jeg er bosatt ved Sør-Vestlandets flotteste kyststrøk med en rikelig natur rett utenfor døra mi. Her trives jeg veldig godt og henter masse energi når jeg går tur eller tilbringer tid langs havet.   

Mitt motto er at det finnes ingen tilfeldigheter, alt har en hensikt eller en mening som fører til en større forståelse av en større sammenheng.

Velkommen skal du være!

Vennlig hilsen Evelyn

Mine tilbakemeldinger

Anne karin

Veldig koselig å treffsikker på ting som jeg spurte om. Svarte direkte på spørsmålet jeg stilte henne. Anbefaler dere henne :)

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?