• Klarsynt veileder
  • Tarot
  • Drømmetydning

Min oppgave er å hjelpe deg!

Jeg bryr meg om deg og vil at du skal ha et godt liv! Med veiledning og råd vil jeg hjelpe deg til å finne svar på ulike veivalg og situasjoner du står like overfor. Med min intuisjon og klarføling, kan jeg fornemme energier ved å kjenne på følelser, sinnsstemninger, og pådra meg din smerte, glede og opplevelser. Jeg er opptatt av at du skal føle deg sett og hørt, og jobber under strenge etiske regler og alt som blir sagt vil bli taushetsbelagt.

Gjennom mitt klarsyn, henter jeg fram informasjon om gjenstander, personer og hendelser i form av bilder og kan se hvordan det vil utspille seg videre i framtiden.  Dette vil hjelpe deg til å finne svar og løsninger som kan føre deg videre fram i livet, kjærlighetsrelasjoner, økonomi og yrke.

Jeg kan også hjelpe deg til å tyde drømmer og være med å bearbeide dine tanker, følelser og symboler sammen med deg.

Livets opplevelser har lært meg til å stole på meg selv og akseptere at livet handler om utfordringer, valg, konsekvenser og selvutvikling. Det å gi av meg selv uten å ha forventninger eller krav har lært meg å være takknemlig og ydmyk i mitt arbeid.

Mitt motto er at det finnes ingen tilfeldigheter, alt har en hensikt eller en mening som fører til en større forståelse av en større sammenheng.

Velkommen skal du være!

Vennlig hilsen Evelyn

Mine tilbakemeldinger

Elica

Fullstendig blown away! Evelyn er helt rå, hun må være en av de beste som er på linjen. Flere hendelser jeg ikke skjønte da hun fortalte om det, er allerede skjedd. Hun prikket også inn eksakt dag på en kontakt som skulle komme, og den kom. Det er flere ting hun har sett som vil skje i livet mitt fremover, og nå kommer de bare på løpende bånd, senest i går. Hun er fullstendig til stede i readingen, med en enorm glede og et herlig engasjement. Utrolig dyktig! Jeg skjønner egentlig ikke at det er mulig.<3

Nina

Du er så god og herlig å snakke med og føler meg sett av deg med tanke på hvordan jeg har følt meg i det siste. Fikk mye trøst og gode råd som jeg setter utrolig pris på. Jeg er så spent på det du så i framtiden og vil anbefale deg til hver eneste person som trenger å bli sett ❤️

Elica

Anbefales! Ikke bare er hun flink, men også veldig hyggelig og morsom å prate med.

Anne karin

Veldig koselig å treffsikker på ting som jeg spurte om. Svarte direkte på spørsmålet jeg stilte henne. Anbefaler dere henne :)

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?