• Klarsynt medium, tarot
  • Dyretolk og veileder
  • Kontakt med "den andre siden"

Trenger du hjelp innen kjærlighet, relasjoner eller jobb?

Britt-Helene ønsker å bruke av sin tid til å hjelpe sine medmennesker på best mulig måte. De fleste problemer kan løses bare man tør å snakke om det, mener hun.
Britt-Helene liker å bruke tarotkort, men hun ser også i bilder. Både synet og formidlingen hun får inn vil hjelpe deg videre.

Andre ting du kan få hjelp med:
- Tarot
- Dyretolk 
- Ser i bilder
- Kontakt med "den andre siden"
- Healer (Reiki og Theta)

Britt-Helene vil hjelpe deg med sine evner som hun kaller for "Den hvite magi".

Velkommen til en hyggelig og fortrolig prat med BRITT-HELENE

Mine tilbakemeldinger

B.R

Veldig hyggelig dame. Fikk veldig konkrete svar. Alt stemte bortsett fra en ting. Den venter jeg på forsatt.

Anne karin

Veldig hjelpsom, gir gode råd og er direkte i sine svar. Hyggelig å prate med og veldig oppegående :) Anbefaler dere henne :)

Tatiana

Jeg er super fornøyd!! 😁👍👍👍👍 Min gamle katt hadde vært borte noen dager. I og med at hun er Gammel og vi akkurat har flyttet 120 m bort i gata ble jeg bekymret for henne. Det tok Britt-Helene 31 minutter å få henne hjem!!! Jeg og ungene var ute flere ganger, jeg kjørte rundt, ropte og lokket. Var innom det gamle huset maaange ganger. Ingen pusekatt. Britt-Helene fikk kontakt med en gang og hun viste henne at jeg var bekymret og at hun måtte komme hjem. Etter 31 minutter fra jeg ringte så jeg to lysende øyne i mørket og en mjauende sulten pus kom i mine armer. Tusen tusen takk😁 dyretolking fungerte for meg og min katt. I natt kan jeg sove med gamle pus på puta som alltid❤️

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?