• Relasjoner, kjærlighet, jobb og økonomi
  • Dyrekommunikasjon
  • Mediumskap og selvutvikling

Hjelper deg med kjærlighet, familie, jobb og økonomi

Siden jeg var liten har jeg vært klar over at den finnes mer mellom himmel og jord. Som liten var det nok mange som så meg som skummel da jeg «bare visste» ting og kommuniserte med dyr like godt som med mennesker.

Har alltid innerst inne visst at det er denne vei jeg skal gå og i min søken etter svar har jeg tatt forskjellige kurs innen klarsyn, mediumskap og dyrekommunikasjon.

Vi har alle tunge dager hvor ting føles tungrodd og fastlåst. Ofte er det ikke lett å se løsningene når en står oppi utfordringer.

Jeg kan bidra med å se hvor du står fast her og nå, hvilke mønster som gjentar seg og hva du kan gjøre for å komme deg videre og få et bedre liv.

Ofte ser en egne begrensninger, mens mulighetene ligger mer i det fjerne. Jeg kan hjelpe deg med å se dine muligheter, potensialer og hvilke valg du har foran deg.

Jeg bruker mitt klarsyn kombinert med tarotkort for å gi deg den informasjonen og valgene som du kan bruke på din vei videre.

Av og til kan avdøde komme gjennom for å hilse på, komme med råd og veiledning.

Jeg kan veilede deg i små og store spørsmål som omhandler kjærlighet, familieliv, jobb, økonomi, personlig utvikling m.m.

Jeg er svært opptatt av å følge de etiske reglene i min jobb.

  • Jeg har 100 % Taushetsplikt og respekt for deg – det som blir sagt mellom oss, forblir mellom oss.
  • Jeg stiller aldri diagnoser – det skal lege og annen kyndig personell gjøre.
  • Jeg stiller meg ikke inn på personer som ikke har bedt om det – gjelder spørsmålet om kjærlighet, familie forhold, venner og andre relasjoner, så kan jeg stille meg inn på relasjonen mellom dere og finne ut hvordan relasjonen er, hva som kan gjøres og veilede dere nærmere hverandre, men jeg snoker ikke i den andres privatliv.
  • Noen mennesker trenger ikke først og fremst hjelp fra klarsynte, men fra kyndig helsepersonell. Jeg opplyser da kunden om at jeg ikke er den rette til og hjelpe og anbefaler da kyndig hjelp i de tilfellene der det trengs.

Jeg formidler ærlig og direkte det jeg får opp til deg som kunde og jeg gjør mitt ytterste for å hjelpe deg.

BJØRGI

Les mer om meg i Magasinet: Portrett-intervju med Bjørgi

Mine tilbakemeldinger

Anonym

Tusen takk for samtale. Fikk svar på det meste slik du sa. Spennende med resten. Anbefales

Rose

Bjørgi er den beste samtalepartner og rådgiver som jeg har truffet i Magic Circle. Har pratet en del med henne opp gjennom årene. Noen ganger ringer jeg henne bare for å prate for hun er så ærlig og god å prate med. Hun gir alltid så gode kloke råd som funker på meg ❤️

Adan

Bjørigi du har hatt rett i vært eneste ord du har sagt hittil. Håper bare framtiden stemmer som du sier 😊

Anonym

Tusen takk for samtalen😍😍 Fikk de svarene slik du beskrev🌹

Mona

Kontaktet deg for litt over 1 uke siden. Det ene du sa fikk jeg bekreftet igår, 🙂 nå håper jeg at det andre å skjer💖 du var kort og presis. tusen takk. Anbefales virkelig🌹Tenker ofte på samtalen med deg💖🏵️ klæm fra mæ😊

Engel

Tusen takk får de gode rådene, og den fine hjelpen på veien💕❤ Du har vært til stor hjelp, og jeg ser mye forandringer💕

Engel

Har brukt Bjørgi lenge, og må si at hun er treffsikker og ærlig. Det hun sier kommer rett fra hjerte. Mye av det hun har sett er riktig. Takk for at du har løftet meg.

K

Har brukt Bjørgi i tre år nå, og må si hun har evner som overgår de fleste. Hun har hatt rett i mye, og hun ser mye både i forhold til meg selv, menneskene og det som foregår rundt meg og i det siste har jeg også fått oppleve hennes evner innen dyrekommunikasjon. Fantastisk det hun vet! Hun fortjener mye ros!

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?