• Relasjoner, kjærlighet, jobb og økonomi
  • Dyrekommunikasjon
  • Mediumskap og selvutvikling

Hjelper deg med kjærlighet, familie, jobb og økonomi

Siden jeg var liten har jeg vært klar over at den finnes mer mellom himmel og jord. Som liten var det nok mange som så meg som skummel da jeg «bare visste» ting og kommuniserte med dyr like godt som med mennesker.

Har alltid innerst inne visst at det er denne vei jeg skal gå og i min søken etter svar har jeg tatt forskjellige kurs innen klarsyn, mediumskap og dyrekommunikasjon.

Vi har alle tunge dager hvor ting føles tungrodd og fastlåst. Ofte er det ikke lett å se løsningene når en står oppi utfordringer.

Jeg kan bidra med å se hvor du står fast her og nå, hvilke mønster som gjentar seg og hva du kan gjøre for å komme deg videre og få et bedre liv.

Ofte ser en egne begrensninger, mens mulighetene ligger mer i det fjerne. Jeg kan hjelpe deg med å se dine muligheter, potensialer og hvilke valg du har foran deg.

Jeg bruker mitt klarsyn kombinert med tarotkort for å gi deg den informasjonen og valgene som du kan bruke på din vei videre.

Av og til kan avdøde komme gjennom for å hilse på, komme med råd og veiledning.

Jeg kan veilede deg i små og store spørsmål som omhandler kjærlighet, familieliv, jobb, økonomi, personlig utvikling m.m.

Jeg er svært opptatt av å følge de etiske reglene i min jobb.

  • Jeg har 100 % Taushetsplikt og respekt for deg – det som blir sagt mellom oss, forblir mellom oss.
  • Jeg stiller aldri diagnoser – det skal lege og annen kyndig personell gjøre.
  • Jeg stiller meg ikke inn på personer som ikke har bedt om det – gjelder spørsmålet om kjærlighet, familie forhold, venner og andre relasjoner, så kan jeg stille meg inn på relasjonen mellom dere og finne ut hvordan relasjonen er, hva som kan gjøres og veilede dere nærmere hverandre, men jeg snoker ikke i den andres privatliv.
  • Noen mennesker trenger ikke først og fremst hjelp fra klarsynte, men fra kyndig helsepersonell. Jeg opplyser da kunden om at jeg ikke er den rette til og hjelpe og anbefaler da kyndig hjelp i de tilfellene der det trengs.

Jeg formidler ærlig og direkte det jeg får opp til deg som kunde og jeg gjør mitt ytterste for å hjelpe deg.

BJØRGI

Mine tilbakemeldinger

Mona

Kontaktet deg for litt over 1 uke siden. Det ene du sa fikk jeg bekreftet igår, 🙂 nå håper jeg at det andre å skjer💖 du var kort og presis. tusen takk. Anbefales virkelig🌹Tenker ofte på samtalen med deg💖🏵️ klæm fra mæ😊

Engel

Tusen takk får de gode rådene, og den fine hjelpen på veien💕❤ Du har vært til stor hjelp, og jeg ser mye forandringer💕

Engel

Har brukt Bjørgi lenge, og må si at hun er treffsikker og ærlig. Det hun sier kommer rett fra hjerte. Mye av det hun har sett er riktig. Takk for at du har løftet meg.

K

Har brukt Bjørgi i tre år nå, og må si hun har evner som overgår de fleste. Hun har hatt rett i mye, og hun ser mye både i forhold til meg selv, menneskene og det som foregår rundt meg og i det siste har jeg også fått oppleve hennes evner innen dyrekommunikasjon. Fantastisk det hun vet! Hun fortjener mye ros!

Anne Mona

Har snakket med Bjørgi mange ganger, og har vært til stor hjelp for meg. Da alt har stemt. Du er til stor hjelp <3

Tonje lunnan

Jeg hadde mistet truen på dette en stund, men så fant jeg denne herlige damen, som har hjulpet meg med gode råd på veien videre. Men det er ikke bare råd hun har hjulpet meg med, det er også min personlighet hun har utviklet på en positiv måte. Hun har fått meg til å bli roligere av mine problemer som hun så, om hvordan det ville utvikle seg fremover. Etter som tiden gikk, så stemte det av det hun forklarte meg, før det hadde skjedd. Hun er fantastisk og ei herlig dame. Hun kan virkelig jobben sin og gjør det riktig som hun forklarer :) Tusen takk ♥️♥️

Siv

Takk for erlige svar. Det var ein behagelig samtale😊

Anonym

Bjørgi, du Bjørgi! Jeg aner ikke helt hvor jeg skal starte. Du har hjulpet meg ufattelig mye. Så lenge vi har snakket (nærmere 1 år) så har du aldri tatt feil. Du kan ordrett fortelle hvordan ting er, hva jeg føler og hvorfor min reaksjon er som den er når jeg selv sliter med det. Du kan blant annet lese en kjærlighetssituasjon «hårreisende» godt, du vet alltid hva som blir neste steg og har en treffsikkerhet som få. For min del som har slitt med å takle uforutsigbarhet, så har dette vært en ubeskrivelig god støtte på veien jeg har gått. Det viktigste og nesten aller beste med samtalene sammen med deg, er roen jeg får etterpå og underveis. Du har en uforklarlig måte å jobbe på. Med dette så vil jeg bare si at alt jeg nå har skrevet ikke engang er nok til å kunne beskrive deg. Bjørgi, du kan ikke beskrives - du må oppleves! Bortsett fra det som allerede er nevnt nå bruker du ikke opp tiden, du svarer klart og konkret og forklarer der det trengs samt forsikrer deg om at jeg alltid forstår. Med min lange erfaring med klarsynte etc, er det overhodet ingen som kan sammenlignes med deg. Tusen tusen takk for at du er du, jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten! Mange varme klemmer

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?