Bjørgi

  • Relasjoner, kjærlighet, jobb og økonomi
  • Dyrekommunikasjon
  • Mediumskap og selvutvikling

Hjelper deg med kjærlighet, familie, jobb og økonomi

Siden jeg var liten har jeg vært klar over at den finnes mer mellom himmel og jord. Som liten var det nok mange som så meg som skummel da jeg «bare visste» ting og kommuniserte med dyr like godt som med mennesker.

Har alltid innerst inne visst at det er denne vei jeg skal gå og i min søken etter svar har jeg tatt forskjellige kurs innen klarsyn, mediumskap og dyrekommunikasjon.

Vi har alle tunge dager hvor ting føles tungrodd og fastlåst. Ofte er det ikke lett å se løsningene når en står oppi utfordringer.

Jeg kan bidra med å se hvor du står fast her og nå, hvilke mønster som gjentar seg og hva du kan gjøre for å komme deg videre og få et bedre liv.

Ofte ser en egne begrensninger, mens mulighetene ligger mer i det fjerne. Jeg kan hjelpe deg med å se dine muligheter, potensialer og hvilke valg du har foran deg.

Jeg bruker mitt klarsyn kombinert med tarotkort for å gi deg den informasjonen og valgene som du kan bruke på din vei videre.

Av og til kan avdøde komme gjennom for å hilse på, komme med råd og veiledning.

Jeg kan veilede deg i små og store spørsmål som omhandler kjærlighet, familieliv, jobb, økonomi, personlig utvikling m.m.

Jeg er svært opptatt av å følge de etiske reglene i min jobb.

  • Jeg har 100 % Taushetsplikt og respekt for deg – det som blir sagt mellom oss, forblir mellom oss.
  • Jeg stiller aldri diagnoser – det skal lege og annen kyndig personell gjøre.
  • Jeg stiller meg ikke inn på personer som ikke har bedt om det – gjelder spørsmålet om kjærlighet, familie forhold, venner og andre relasjoner, så kan jeg stille meg inn på relasjonen mellom dere og finne ut hvordan relasjonen er, hva som kan gjøres og veilede dere nærmere hverandre, men jeg snoker ikke i den andres privatliv.
  • Noen mennesker trenger ikke først og fremst hjelp fra klarsynte, men fra kyndig helsepersonell. Jeg opplyser da kunden om at jeg ikke er den rette til og hjelpe og anbefaler da kyndig hjelp i de tilfellene der det trengs.

Jeg formidler ærlig og direkte det jeg får opp til deg som kunde og jeg gjør mitt ytterste for å hjelpe deg.

BJØRGI

Mine tilbakemeldinger

Siv

Takk for erlige svar. Det var ein behagelig samtale😊

Anonym

Bjørgi, du Bjørgi! Jeg aner ikke helt hvor jeg skal starte. Du har hjulpet meg ufattelig mye. Så lenge vi har snakket (nærmere 1 år) så har du aldri tatt feil. Du kan ordrett fortelle hvordan ting er, hva jeg føler og hvorfor min reaksjon er som den er når jeg selv sliter med det. Du kan blant annet lese en kjærlighetssituasjon «hårreisende» godt, du vet alltid hva som blir neste steg og har en treffsikkerhet som få. For min del som har slitt med å takle uforutsigbarhet, så har dette vært en ubeskrivelig god støtte på veien jeg har gått. Det viktigste og nesten aller beste med samtalene sammen med deg, er roen jeg får etterpå og underveis. Du har en uforklarlig måte å jobbe på. Med dette så vil jeg bare si at alt jeg nå har skrevet ikke engang er nok til å kunne beskrive deg. Bjørgi, du kan ikke beskrives - du må oppleves! Bortsett fra det som allerede er nevnt nå bruker du ikke opp tiden, du svarer klart og konkret og forklarer der det trengs samt forsikrer deg om at jeg alltid forstår. Med min lange erfaring med klarsynte etc, er det overhodet ingen som kan sammenlignes med deg. Tusen tusen takk for at du er du, jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten! Mange varme klemmer

Lys

Hun traff veldig riktig, og jeg fikk svar på det jeg spurte om pluss mere.

Halldis

Gode og beroligende svar 💓

Alia

Takk for en fin og god veiledning Bjørgi. Du gav meg gode svar og tips.

Alia

Bjørgi er en ærlig person. Hun leder deg på rett vei, hjelper deg med å se de samme mulighetene som du har Hun er morsom, og får deg til å le også. Bjørgi lytter på deg, og kommer med råd som er best for deg Hun har masse varme i seg, viser omsorg og kjærlighet Takk Bjørgi for alle de fine samtalene :-)

Kps

Har prøvd mange, Bjørgi er nok den beste. Ser hele mitt liv med alle mine utfordringer som jeg møter hver dag.

Angel

Har snakket med mange, men Bjørgi er fantastisk En som ser hverdagen din, gir deg ærlige og direkte svar Bruker ikke tiden. Hun tar godt i mot sine kunder, og gir dem den beste hjelpen Er rolig og trygg å snakke med Morsom er hun også. Anbefales

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

VIL DU BLI SPÅDD?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?