• Synsk medium
  • Veileder og mentaltrener
  • Healer og hypnoterapeut

Tror ALT er mulig – bare du vet hvordan!

Her er kanskje noen ønsker du har akkurat nå:
Et godt kjærlighetsliv? Gode relasjoner til andre? Ro i sjelen? God fysisk eller psykisk helse? Ta nye og gode valg? Utnytte ditt fulle potensiale? Trenger du motivasjon? Stressmestring? Livsglede? Vil du ha tilbake kontrollen på livet ditt? Vil du fjerne energier som forstyrrer deg? Få gode og ærlige svar på noe du undres over?

Anne har oppnådd gode resultater i tiden hun har jobbet med endringsarbeid og energiarbeid med mennesker som på en eller annen måte er fastlåst eller trenger hjelp.

Fra hun var liten, har hun hatt klarsyn og en sterk intuisjon. Både innsikt og forståelse av det spirituelle og det åndelige, er en naturlig del av henne, så hun er godt kjent med mediumskap. Selv mener Anne at hun lever for å hjelpe mennesker på det spirituelle, mentale, følelsesmessige og fysiske plan.

Anne har mange alternative måter å jobbe på.
I utgangspunktet bruker hun ikke hjelpemidler ved energiarbeid, men om det faller seg naturlig, så tar hun i bruk krystaller, pendler, kort og sjamanistiske metoder. Ellers bruker hun sin kompetanse som coach, veileder og mentaltrener, samt klarsyn og beskjeder hun får enten visuelt, auditivt eller kinestetisk. Ofte kommer det en avdød gjennom for å bistå i prosessen med beskjeder.

Av utdannelse er Anne personlig coach, NLP coach, hypnoterapeut, Lightning process instruktør, mindfulness instruktør og holistisk healer. Hun har tatt mange kurs og gått skoler med kjente medium, for å videreutvikle sin personlige og åndelige vekst. Hun er også medlem av norsk spiritualistisk trossamfunn, og er en registrert og godkjent healer.

Anne ser frem til å hjelpe deg videre i Lys og Kjærlighet.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?