• Synsk medium
  • Veileder og mentaltrener
  • Healer og hypnoterapeut

Jeg tror ALT er mulig – når du bare vet hvordan!

Velkommen kjære deg!

Hva ønsker du deg akkurat nå?

Er det et godt kjærlighetsliv? Gode relasjoner til andre? Ro i sjelen? God fysisk eller psykisk helse? Ta nye gode valg? Utnytte ditt fulle potensiale? Mer motivasjon? Stressmestring? Livsglede? Vil du ha tilbake kontrollen på livet ditt? Vil du fjerne energier som forstyrrer deg? Få gode ærlige svar på noe du undres over?

Tror du det er mulig?

Jeg tror ALT er mulig – når du bare vet hvordan!

I mange år har jeg jobbet med endringsarbeid og energiarbeid med mennesker som på en eller annen måte er fastlåst eller trenger hjelp, med meget gode resultater.

Fra jeg var liten har jeg hatt en sterk intuisjon og klarsyn. Innsikt og forståelse av det spirituelle og åndelige er en naturlig del av meg, og den andre siden er jeg godt kjent med som medium.

Jeg lever for å hjelpe mennesker på det spirituelle, mentale, følelsesmessige og fysiske plan.

Jeg er utdannet personlig coach, NLP coach, hypnoterapeut, Lightning process instruktør, mindfulness instruktør og holistisk healer. Jeg har tatt mange kurs med kjente medium og skoler opp igjennom årene for å videreutvikle min personlige og åndelige vekst, er medlem av norsk spiritualistisk trossamfunn og er registrert godkjent healer.

Når du tar kontakt og vi jobber sammen har jeg mange alternative måter å jobbe på.

I utgangspunktet bruker jeg ikke hjelpemidler ved energiarbeid, da jeg er sterk i energien, men skulle det være naturlig tar jeg i bruk krystaller, pendler, kort og sjamanistiske metoder.  Ellers bruker jeg min kompetanse som coach, veileder og mentaltrener, samt klarsyn og beskjeder jeg får enten visuelt, auditivt eller kinestetisk.  Ofte kommer det en avdød gjennom for å bistå i prosessen med beskjeder.

Healing og husrens gjøres effektivt over telefon, men kan også gjøres ved personlig fremmøte, ta kontakt for nærmere avtale.

Jeg holder kurset Egne Ressurser – en endringsprosess, samt stressmestringskurs.

Jeg ser frem til å få lov til å hjelpe deg videre.

Lys og kjærlighet

Anne

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Elsker han meg?
Ny jobb?