• Problemløser
  • Tarotkort og healing
  • Samtaleterapeut

Jeg er ærlig og direkte, og sier kun det jeg ser og sanser

Jeg har alltid hatt overnaturlige synske evner, og er nok født med disse. Dette er verken skummelt eller unaturlig for meg. Jeg har kommunisert med en annen verden helt siden jeg var ei lita jente.

Det å kunne få lov til å hjelpe andre mennesker, er jeg svært takknemlig for. Jeg føler meg faktisk privilegert som har fått denne store gaven. Gjennom årenes løp har jeg samlet på mange takkebrev og hilsener fra fornøyde kunder, og disse tilbakemeldingene har jeg satt utrolig stor pris på.

For å forsterke eller bekrefte mine evner, bruker jeg mine tarotkort som hjelpemiddel. Jeg driver også med healing og skriver automatskrift.

Det viktigste for meg i livet er å hjelpe andre. Alle problemer er like viktige, og skal tas på alvor!

Jeg er ærlig og direkte, og forteller mine kunder det jeg ser og sanser.

Mediet Ann-Magritt

Et lite tips på veien: Alle mennesker må lære seg å stole mer på seg selv og sin egen intuisjon. Husk at det første som dukker opp som regel det rette.

I Magasinet kan du lese et lengre Portrett-intervju med Ann-Magritt  

 

Mine tilbakemeldinger

Kari Elin Meyer

Skjønn dame som ga meg god trøst. Anbefales!

Anonym

Tusen takk for ærlig og rett på sak reading! Nesten som jeg sitter her og er skremt og litt urolig over det som muligens kommer. Jeg har vært klar over disse tingene, men ikke klart og erkjenne det overfor meg selv, før du konfronterte det i dag.. Jeg håper jeg er sterk nok når tiden kommer, sterk nok til å sette grenser for meg selv og bryte mine gamle mønstre.. jeg vet jo selv hva som er riktig, men det et vanskelig å bryte ut når dette er det eneste som kjennes trygt.. som du sier så må jeg bli flinkere til å lytte til min egen intuisjon og ikke ignorere varsellampene! Jeg skal virkelig jobbe med meg selv fremover, skal ta til meg alle råd og følge dem så godt jeg kan. Jeg kommer til å kontakte deg igjen dersom situasjonen igjen føles uoverkommelig❤️ Takk for oppvåkningen!

Athene

Har masse kontakt med Ann-Magritt og hun er treffsikker som bare det og ser/hører løsningene før du kommer igjennom på telefon. Hun anbefaler jeg på det sterkeste og har brukt henne igjennom 20 år.

Minela

Heilt fantastisk dame! Treffer utrolig bra på ting og veileder utrolig bra! Tusen takk ❤️

Geir

Takk for din hjelp Ann Magritt.. Vil ha kontakt videre med deg..

Trude

Ann-Magritt er ei snill og trivelig dame! Tusen takk for en herlig samtale:)

Ingunn

Kjære Ann-Margitt. Takk for at du ga meg energi og tro på at mine egne valg blir så bra som de gjør. Du så veldig mitt liv og min historie. Du er ærlig og har en meget god stemme å lytte til.

Eriksen i nord

Ann-Magritt er den person jeg kontakter når jeg trenger god veiledning. I stedet for å ligge hjemme på sofaen eller i sengen å analysere å fundere over hvordan ting fungerer. Så tar jeg heller opp telefonen å ringer til henne. Jeg vet at jeg får ærlige utfyllende svar når jeg spør. Hun er virkelig flink til å sette ting i perspektiv, da tenker jeg på ting man selv ikke alltid er så flink til å se, men gjerne skulle ha sett. Utover dette så er hun en ypperlig dame å snakke med forhold om. Hun ser virkelig fremover. Det har jeg fått erfart. '' Dette er min rådgiver''. :)

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?