• Mediumskap og kanalisering
  • Klarsynt samtaleterapeut og livsveileder
  • Fjernhealer og renser hus

Ser dine muligheter og det du ikke kan unngå!

Er oppvokst med spådom og healing på både mor og farsiden, noe som er blitt praktisert i generasjoner tilbake.

Ved siden av å ha medfødte evner, så startet opplæringen med å praktisere spådom og healing allerede i 10 års alderen. Da jeg var 21 år gammel, ble jeg presentert på radio. (Et to timers program der publikum kunne ringe inn og spørre om forskjellige ting....)

Er klarsynt, men er også bruker av bordkort, englekort, tarot, runer, pendel, og kan til og med spå i kaffegrut.

- Har lett for å gå inn i energien på mennesker og dyr, for å deretter å overføre energi.
- Praktiserer Reiki, og lett koreansk håndakupunktur.
- Har også lett for å ta inn energier, og beskjed fra døde.
- Har lang og variert yrkeserfaring, og er en dyktig livsveileder og samtaleterapeut.
- Ser valg og muligheter.
- Setter opp nummerologikart, noe som er et fint redskap.
- Har også kunnskap om astrologi, farge og krystall-healing, fengshui og håndlesing.

Spåkonen Alva

Les mer om Alva i det spennende portrett-intervjuet Jeg kan kontakte de avdøde i Magasinet.

Mine tilbakemeldinger

Jeanette

Tusen takk for hjelpen i dag Alva! Jeg hadde rotet bort 4 gullringer på et smykkestativ. Du beskrev omgivelsene og en nylon-veske i et rom som ikke er mye i bruk. Der var den, ikke i vesken men ca 20 cm bak vesken. Jeg er veldig fornøyd.

Kamilla

Veldig dyktig. Pratet med deg for første gang nylig og syntes du traff veldig fint. Direkte og konkrete svar. Merket tydelig at du brukte både deg selv og hjelpemidlene dine balansert og mildt. Jeg ønsket svar ang forskjellige punkter i livet og vil anbefale deg på det sterkeste til enhver!

Kathrine

Første synske jeg noen gang har snakket med som treffer. Helt fantastisk å få så klare svar og at hun fkkk opp akkurat det jeg har gått å lurt på. Fikk frysninger og gåsehud, å svar på det som var grunnen til at jeg ringte. Rolig og avslappet dame som har hjelpe meg langt på min vei. Anbefales!

Solveig

Tusen hjertelig takk Alva for din hjelp for få dager siden. Hadde lett etter bilnøkkelen min i mange timer ....og fant den like etter at vi hadde avsluttet samtalen.

Amina Hendricks

Hei Alva, jeg ringte deg fordi jeg hadde mistet min verdifull klokke og 2 gullringer. Du beskrev omgivelsene der jeg hadde mistet det og sa at du følte at det var mulig å få det tilbake. Du sa at det føltes som om det lå i en tøypose og var flyttet på, men ikke av meg. Du hadde rett! Det lå i lommen på et forkle som min samboer hadde flyttet på på hytta! Tusen takk. Du hjalp meg til å eliminere noen områder og fokusere på de rette områder! VH Amina

Christell

Jeg hadde samtale med Alva i dag, og hun fanget fort opp situasjonen min. Det hun beskrev i nåtid stemmer bra, så håper utfallet blir som hun så. Har snakket med flere tidligere, synes de brukte lang tid og spurte mye. Det gjorde ikke Alva. Takk for en god prat og god energi. Gir 5 stjerner da jeg ikke vet om utfallet stemmer enda.

CJA

En stund siden jeg har snakket med deg. Vil si at alt du sa for ca 1 1/2 år siden har falt i box. Produktet produseres nå, investor er kommet inn og produksjon i Kina, Tyskland og USA står for døren... Klar og rett spådom. Takk!

Nina

Takk Alva for en fantastisk god samtale. Takk.

Gi meg din tilbakemelding

Jeg vil veldig gjerne høre om hvordan du opplevde vår samtale. Magic forbeholder seg retten til å bruke din tilbakemelding i markedsføring.

Nysgjerrig på fremtiden?

Hos Magic Circle får du hjelp av dyktige klarsynte og erfarne veiledere som tar deg på alvor!

Vi har høy kvalitet på våre tjenester.

Nye kunder
får kr 100,- i rabatt
Elsker han meg?
Ny jobb?