Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Møter med åndeverdenen og utenomjordiske

Tor- Carsten Nygren fra Asker utenfor Oslo har livlig kommunikasjon med åndeverdenen. Hver dag opplever han at ånder tar kontakt med ham. Også utenomjordiske vesener, nisser og alver tar kontakt. De gir ham åndelige beskjeder. Om sine opplevelser skriver han i boken: «Møter med åndeverdenen og utenomjordiske. Fortellinger fra virkeligheten.»

 

Av Ingrid Stephensen

I Magic Magasin nr. 1/16 skrev vi om Tor-Carsten Nygren i forbindelse med at han kom ut med boken ”Avtale med en avdød- og andre møter med åndeverdenen”. I sin nye bok: ”Møter med åndeverdenen og utenomjordiske” forteller han om nye opplevelser, som han velvillig deler med Magic Magasins lesere.

Det er vår i luften når jeg er på vei til å møte Tor, som har hyppig kontakt med mennesker som har gått bort. Vinteren har sluppet taket. Alt spirer, krokusene titter frem. Fuglene synger. Jeg ser på Tor, mannen som har tett kontakt med den andre siden, og jeg vil vite mer om ham. - Du har livlig kommunikasjon med åndeverdenen? Tor nikker bekreftende.

Mange opplevelser
- I mange år har jeg snakket med folk som har gått bort. Etter hvert fikk jeg flere og flere opplevelser. Kontakten med den andre siden ble stadig sterkere. Det hele begynte for noen år siden. Jeg ble alvorlig skadet i en ulykke og ble sittende i rullestol et par år.  Senere fikk jeg kreft og måtte tilbringe mange uker på sykehus. Det var da ånder tok kontakt med meg. Jeg ble mer mottakelig for signalene fra åndeverdenen etter at jeg ble alvorlig syk. Åndevesener observerte meg for å se hvordan jeg hadde det, minnes Tor som nevnte sine opplevelser for Margit Sandemo. Hun rådet ham til å skrive om møtene med åndeverdenen.

- Den samme beskjeden fikk jeg fra andre åndevesener. Jeg ble bedt om å bruke resten av mitt liv til å fortelle om mine opplevelser og erfaringer, forteller Tor, som holder foredrag og kurs om disse emnene.

Tor- Carsten Nygren har skrevet bok om sine møter med åndeverdenen. Foto: Ingrid Stephensen

Hjelper folk med dødsangst
Han har møtt mange svært syke mennesker som har stor angst for døden. - Jeg er glad for å kunne hjelpe alle dem som har angst for hva som skjer når de dør. Selv har jeg gjennomgått en større kreftoperasjon. Men min egen dødsangst har jeg kvittet meg med for mange år siden. Mange vil vite hva som skjer med sjelen når vi dør. Noen hevder at sjelen er i legemet til hjertet stopper og alle livsfunksjoner opphører. Når nervecellene i hjernen ikke får oksygen, dør de. Først da forlater sjelen legemet. Det er som å kutte strømmen til en datamaskin, sier Tor og fortsetter:

- Når sjelen passerer grensen mellom liv og død, forsvinner smerte og angst. Følelsen av å være frigjort fra kroppen og være et åndevesen, kan sammenlignes med den følelsen man har når man har en ut-av-kroppen-opplevelse. Et sitrende, vibrerende følelse som er meget behagelig og best kan sammenlignes med en astralreise. Tor har selv opplevd reiser ut av kroppen flere ganger. På disse reisene får han kontakt med åndevesener.

Ypperstepresten Kaifas
- Jeg husker spesielt godt da jeg under en meditasjon fikk forbindelse med en yppersteprest ved navn Kaifas. Dette er et kjent navn fra Bibelen på Jesu tid. Da jeg spør ham om han vil meddele meg noe, svarer han at han angret på all urett han hadde gjorde mens han levde. Han ønsket tilgivelse, forteller Tor som hver dag ber om hjelp fra den andre siden.

- Jeg sier følgende bønn: «Kjære dere vakre engler som alltid omgir meg i kjærlighet og er beredt til å hjelpe meg, og kjære alle hjelperne mine. Vær med meg og mine barn, alle sammen.» Deretter sier jeg hva jeg ønsker hjelp til, og til slutt sier jeg: «Jeg føler deres nærvær og takker på forhånd for den hjelp jeg vet at dere vil gi meg av kjærlighet. Føl også min kjærlighet til dere i denne stunden», sier Tor som ber til englene hver kveld:

- En kveld ba jeg erkeengelen Rafael om hjelp. Jeg fikk ikke sove, klokken hadde blitt to. Da ser jeg en hvitkledd skikkelse som står i rommet ved siden av soveværelset. Jeg ser denne skikkelsen gjennom veggen. Han står med overarmene inn til siden mens underarmene er utstrakte. Håndflatene er vendt mot meg. Samtidig fikk jeg en avslappet og varm følelse i hele kroppen. Det tok ikke lang tid før jeg sovnet. Vi kan alle be englene om hjelp. De er der for oss!

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Julaften og bursdager – lett å få kontakt
- Får du alltid kontakt med avdøde når du ønsker det?
- Det er visse dager det er lett å få kontakt, som for eksempel Allehelgensdag, bursdager og julaften. Det er de dagene på året hvor våre tanker går til dem som har gått bort. På Allehelgensdagen i fjor fikk jeg forbindelse med flere avdøde. Noen gode venninner ba meg om hjelp til å få kontakt med sine kjære. Jeg kunne ikke si nei fordi dette var veldig viktig for kvinnene. Jeg fikk lett kontakt med moren til den ene og besteforeldrene til den andre. Jeg mottok noen beskjeder jeg ikke skjønte, men som de to kvinnene forstod. Julaften er den andre dagen hvor savnet kommer opp til overflaten, men for meg går dette greit. Takket være besøk av englene, som har fylt huset med lys, kjærlighet og varme. Husk at når sorgen og savnet griper fatt i deg på slike merkedager, kan du be englene om hjelp, hevder Tor, som har mange opplevelser knyttet til disse dagene.

Det spøker i den gamle stavkirken. Foto: Trond Strandsberg

Det spøker i Høyjord stavkirke
- Også i begravelser skjer det mye uventet. En kvinne som heter Inger opplevde at det spøkte under en begravelse i stavkirken, sier Tor og siterer fra boken:

Inger forteller:
«Mamma og jeg kjørte sammen opp til kirken. Vi skulle i begravelse til min grandonkel William. Jeg husker hverken årstall eller årstid, men det var i hvert fall ikke vinter. Da vi kom frem, hadde folk begynt å strømme på. Jeg la fort merke til en svart skikkelse som gikk blant noen mennesker som var på vei til kirken. Hele skikkelsen var svart. Jeg må innrømme at jeg ble engstelig. Samtidig la jeg merke til at de som fremtoningen gikk blant, vek unna. Jeg tror kanskje at de merket den kalde gufsen som slike fremtoninger omgir seg med. Jeg følte faktisk redsel for ondskapen som lå i energiene fra skikkelsen.

Jeg holdt meg i bakgrunnen i håp om dette, som jeg nå var sikker på var et gjenferd, skulle forsvinne. Vi kom oss inn i kirken, men jeg kjente fortsatt gufsen, selv om jeg gikk et stykke bak ham. Håpet at jeg var trygg inne i kirken, og at han ikke fulgte etter. Det gjorde han heldigvis ikke.

Vi fant en plass langt fremme siden vi var i familie. Der dukker det opp et gjenferd til. Gjenferdet var en prest med halvlangt hår og skjegg, iført den vanlige sorte prestekjolen og hvit prestekrage. Presten vandret opp midtgangen og opp til kisten. Der gikk han tvers gjennom kisten, som om den ikke var der. Han gikk videre rundt alteret og bak til sakristiet. Der ble han borte, og jeg så ham ikke mer. Jeg kunne se at han ikke hadde noe med fremtoningen utendørs å gjøre. Etter hvert kom den virkelige presten, og seremonien kunne begynne».

Blomstene visner hen og dør når eieren går bort. Foto: Pixabay

Selv har Tor opplevd at blomstene sørget seg i hjel da moren hans døde. - Min mor elsket blomster. Hun hadde både blomster og grønne planter rundt om i stuen. Disse puslet hun med og snakket til. Min far var også flink med blomster og stelte disse når min mor var bortreist. Så ble min mor syk og innlagt på sykehus. Min far stelte blomstene. Så dør min mor, og etter få dager begynner blomstene og de grønne plantene å skrante. Etter kort tid var alle døde til tross for godt stell, forteller Tor som mener at også husdyr skranter og dør når eieren går bort. Mange mennesker har telepatisk kontakt med sine kjære husdyr. Selv har jeg god kontakt med min kjære katt Skippy, sier Tor som er veldig glad for at han har evnen til å kommunisere med åndene.

Også katter har telepatiske evner. Foto: iStockphoto

Hjelp fra utenomjordiske
- Både om dagen og natten har jeg god kontakt med en utenomjordisk kvinne som heter Argon. Hun er min trofaste hjelper, og vi samtaler om alt mulig. Utenomjordiske har vært omtalt i flere tusen år. Det samme har UFOer. Jeg husker spesielt godt noe mystisk jeg opplevde på E18 en tidlig morgen. Jeg kom kjørende i retning Sandvika. Plutselig får jeg se et hvitt, intenst blendende lys bak meg. Jeg trodde først at det kom en bil bak, men lyset var for stort. Det hadde en diameter på tre til fire meter. Jeg sakket litt av på farten for å se hva dette var for noe. Men avstanden mellom lyset og meg ble den samme, rundt 200 meter. Da jeg tråkket litt hardere på pedalen, hjalp ikke det heller. Avstanden forble den samme. Plutselig forsvant lyset. Hvor det ble av det, er fortsatt en gåte, forteller Tor som er sikker på at det var en UFO han så.    

Svermer av ufoer
- Kontakten mellom oss jordiske vesener og vesener fra andre planeter kan være enkel av og til. Når jeg under meditasjon søker meg inn på nære familiemedlemmer, får jeg plutselig forbindelser med utenomjordiske personer. De har fortalt at det finnes flere typer utenomjordiske mennesker med forskjellig utseende. Mange er nesten lik oss. Det skal visst være rundt 40 raser. Når vi mennesker blir ordentlig kjent med verdensrommet, vil gudsbegrepet forsvinne, slik vi kjenner det. Imidlertid finnes det en overordnet kraft som representerer kjærlighet. Hver dag året rundt blir vår klode besøkt av utenomjordiske. De har romskip/stjerneskip av ulike typer. Deres vibrasjonsnivå er så høyt at de ikke kan sees av oss. Men av og til senker de vibrasjonsnivået slik at vi kan se dem på himmelen om natten eller midt på dagen, understreker Tor og legger til:

- Det ligger og har ligget store romskip rundt jorda i mange år, som har hjulpet til når det gjelder å holde jorda i balanse. De vil hjelpe jorda over i den femte dimensjonen. I løpet av de siste par årene har det blitt sett svermer av romskip. De har også nesten kollidert med fly, og flymannskapet har kunnet observere dem tydelig. Flere har forsøkt å følge etter dem, men da setter de opp en fantastisk fart og blir borte i løpet av få sekunder, sier Tor som er glad for at han har åpen kontakt med åndenes verden. 

Birgit, en god kollega av Tor, mistet livet om bord i Scandinavian Star. Hun viste seg for Tor for å si farvel. Foto: Terje Fredh, Sjöhistoriska museet.

Farvel fra Scandinavian Star
En spesiell opplevelse har gjort sterkt inntrykk. Fra boken:

«På min daværende arbeidsplass var det en fotoavdeling i 2. underetasje. Der jobbet blant annet en dansk kvinne på 40 år. Hun var alltid svært velpleid og så ut som om hun kom rett fra frisøren. 

En dag jeg var innom fotoavdelingen for å hente noen bilder, fortalte Birgit meg at hun og mannen skulle en tur til Danmark for å besøke hennes familie. Birgit, som hadde flyskrekk, fortalte at de skulle ta båt. Hun håpet at båten ikke var altfor full, for hun likte ikke store sammenstimlinger av folk. Jeg spurte hvilken båt de skulle reise med og fikk vite at den het Scandinavian Star. Det skulle vise seg å bli den siste reisen Birgit og hennes mann foretok i dette livet. Begge omkom i den tragiske brannen om bord.

Tre uker senere våknet jeg midt på natten. Ved siden av sengen så jeg en person som jeg knapt kjente igjen. Hun hadde sot i håret og i ansiktet og virket skitten. Hun så på meg og sa på dansk: - Synes du jeg ser fæl ut? - Ja, svarte jeg. - Jeg var verre for en tid tilbake, men nå begynner jeg å se bedre ut. Hun smilte, og deretter løste hun seg opp og forsvant. Det ble ikke mer søvn den natten. Jeg ble liggende å tenke på dette besøket i takknemlighet for å ha fått oppleve det».

De underjordiske
- Du har også opplevd kontakt med de underjordiske?
- En natt våknet jeg av lyder i stuen og på soverommet. Plutselig hørte jeg fløytespill fra et sted foran sengen. Det ble spilt bare seks toner. Fløyten lød som en panfløyte, og melodien ble spilt tre ganger. Da fikk jeg se en liten skikkelse som sto ved siden av nattbordet. Skikkelsen var nok ikke større enn en halv meter. En liten grønnkledd mann med en grønn, spiss hatt på hodet. Han hadde et lite gråhvitt skjegg som sto rett ut. - Så koselig at du er på besøk hos meg, men nå vil jeg sove, sa jeg til min lille venn!

Tor får ofte besøk om natten av underjordiske vesener. - Av og til kan det gå lengre tid uten at det skjer noe hjemme hos meg. Da ber jeg om et besøk eller et tegn. At alver eksisterer sammen med andre naturånder eller underjordiske er det mange som påstår. En av disse er psykologen Doreen Virtue, som i lengre tid har hatt forbindelse med dem. Doreen er mye ute i skog og mark. Det var på en slik tur at disse bitte små underjordiske tok kontakt med henne. De fortalte henne at de var blomstenes skytsengler. De var veldig opptatt av naturvern og at menneskene skulle bli flinkere til å bruke økologiske matvarer for å hindre bruk av sprøytemidler, som var til skade for dem og også for blomster og andre planter, forteller Tor og fortsetter:

- Siden de verner om alt som vokser og gror i jorda, er det viktig for dem å formidle dette til menneskene. De kan føre samtaler med oss telepatisk på en slik måte at det høres ut som om man hører stemmene deres. Alvene kan utføre healing på mennesker, dyr og planter og har svært kraftige energier. Doreen har skrevet en bok nettopp om slik healing. Den heter «Alvehealing», opplyser Tor, som er glad for møtene med de underjordiske.

     

Ber om tegn
- Når man ber åndeverdenen om tegn eller signal på at det er åndevesener i nærheten, kan det få uante konsekvenser. Hvis det har vært litt stille rundt meg noen dager, sier jeg høyt til dem som måtte være til stede: «Nå har det vært litt stille en stund. Gi et lite tegn på at dere er her. Bare tøys med meg».

Tor nevner som eksempel selvangivelsen som plutselig ble borte. - Jeg skulle gjøre ferdig selvangivelsen, som ligger på skrivebordet på mitt kontor. Jeg er borte noen få minutter for å hente en kulepenn. Da jeg kommer tilbake, er selvangivelsen borte. Jeg leter og leter, men finner den ikke. Til slutt gir jeg opp. Jeg har tapt leken denne gangen og må be om en ny selvangivelse, men neste dag, da jeg skulle ta inn dagens post, lå selvangivelsen der i en uåpnet konvolutt, forteller Tor, som liker å få besøk enten det er av avdøde, underjordiske eller utenomjordiske. Det beriker livet hans.

- Vi er nå på vei inn i den nye tid hvor åndelig oppvåkning skjer over hele verden. Flere og flere mennesker blir i stand til å oppleve åndeverdenen, denne fantastiske verdenen som omgir oss, avslutter Tor-Carsten Nygren.


 

Tor-Carsten Nygren har i mange år arbeidet i helsevesenet. En ulykke førte til at han måtte kaste inn håndkleet for flere år siden. Nå arrangerer han kurs og holder foredrag om sine møter med åndeverdenen. Han er også terapeut og forfatter.

Boken «Møter med åndeverdenen og utenomjordiske; fortellinger fra virkeligheten», kan kjøpes på nett: www.licentia.no

e-post: tor-carsten.nygren@getmail.no


 

 Tips en venn på e-post