Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Arven etter Marcello Haugen

Flere mennesker står frem og uttaler at Marcello Haugen (1878-1967), Norges kanskje mest kjente klarsynte gjennom tidende, virker gjennom dem. Rita T. Leisser og niesen Siri A. Hansen er i familie med Marcello og arbeider med å føre hans virke videre, blant annet gjennom kurs i selvutvikling, tankens kraft og mediumskap.

Tips en venn på e-post Tekst og foto: Kari Flaata Halling

Rita T. Leisser (59) bor i Wien, og niesen Siri A.Hansen(37) i Fredrikstad. I mange år var det liten eller ingen kontakt mellom dem.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Plutselig en dag følte Siri at hun skulle ringe sin tante, og siden har de to vært uadskillelige. Nå har de funnet en felles plattform innen kursvirksomhet, og Rita reiser regelmessig til Norge, der de sammen holder kurs i selvutvikling, tankens kraft og mediumskap.

- Ettersom vi er i familie med Marcello Haugen, arbeider vi også med å føre hans virke videre, blant annet ved at han formidler konkrete budskap gjennom oss, sier de to sjarmerende damene, som arbeider med forskjellige ting.

Les også:
Marcello og Den Hvite Sommerfugl 
Marcello Haugen: Trollmannen, mystikeren, naturlegen og vismannen

Rita er mentaltrener, coach, spirituell kortlegger og er klarfølt. Siri arbeider som klarsynt medium og livsveileder (åndelig eller spirituell). Begge er healere og renser hus. Siri har siden barnsben hatt evnen til å se og kommunisere med de ulike dimensjonene som omgir oss.  

Felles ”link”

- Hvorfor tok du kontakt med Rita?

- Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tenkte at vi er jo i familie. Mine besteforeldre hadde gått bort. Jeg savnet farmor, som var den eneste nære jeg kunne prate med. Hun var veldig spirituell. Rita og jeg snakket oftere og oftere sammen, for jeg møtte en slags forståelse uten å forstå helt hva det var. Rita har jo holdt på med sine ting i mange år, og jeg med mine. Nå har vi funnet den ene sterke ”linken” og vet hva vi har lyst til å gjøre videre, men det har vært en lang vei å gå, innrømmer Siri, en høyreist, flott dame, som fremstår som litt stille og beskjeden. Rita er den rake motsetning. Hun er et fyrverkeri av en person, kvikk, spontan, og snakker mye og gjerne. Kler seg fargerikt og elegant.

- Jeg har alltid elsket Norge. Så fort jeg hadde anledning måtte jeg hjem. Da foreldrene mine døde, avsluttet jeg liksom norgesbesøkene, for jeg følte at ingen ventet på meg lenger. Det var i grunnen veldig trist, men så begynte plutselig Siri- Anett å ringe. Vi fant ut at vi hadde mye til felles, sier Rita og legger til at hun synes Siri- Anett er et så vakkert navn at hun må bruke begge navnene hennes.

Lilli Bendriss

- Siri- Anett nevnte et kurs med Lilli Bendriss og lurte på om jeg ville komme. Det ville jeg selvfølgelig. Vi deltok på et par kurs, og senere har det utviklet seg. Etter hvert kom Siri Anett på tanken at vi kunne ha kurs sammen. Vi hadde jevnlig readinger med Lilli Bendriss, og jeg sa til Siri- Anett at hun skulle spørre henne om det var meningen at vi skulle ha kurs sammen i Norge. Hun bekreftet at det skulle vi, og at det kom til å bli meget vellykket, fortsetter Rita.

- Vi har brukt god tid. Selv om vi har en felles ”link”, har vi hvert vårt felt å arbeide med, men vi utfyller hverandre veldig godt. Det tok lang tid før vi torde å omsette det på et vis, litt med tanke på hva vi representerer i forhold til Marcello. Jeg har jo fått høre det ved flere anledninger, blant annet fra Lilli, at det er en arv vi har å ivareta etter Marcello Haugen. Det føles veldig stort og noe man behandler varsomt og med ytterst stor respekt, sier Siri.

- Er Marcello ”den røde tråden” i samarbeidet?

- Ja, jeg har vært veldig ham i perioder. Tar ned hans tanker. Han er jo hos og med veldig mange, men allikevel har vi et spesielt bånd. Jeg har min oppgave i forhold til ham og omvendt. Det er jeg veldig stolt av, svarer Siri, som også jevnlig holder mediumsirkler i Fredrikstad og Moss.  

Kontakt med Marcello

– Jeg har jo visst at Marcello var i familie med oss, men i oppveksten tenkte jeg ikke så mye på det. Farmor pratet aldri om Marcello. En gang han var på besøk, tilbød han farmor å åpne kanalen, for han så hva som lå i farmor, men det torde hun ikke og takket nei til det, sier Siri, som har evner både som klarsynt og klarhørt.

Rita 14 
Rita (t.v.) og Siri er ganske forskjellige som personer, men i hjertet er de tvillingsjeler.
 

- Da jeg var 16 år, snakket Marcello til meg. Jeg hadde flyttet hjemmefra, var i en vanskelig situasjon og sto ved et veivalg. Jeg lå i sengen min og slappet av. Da hørte jeg noen sa navnet mitt, og jeg kikket opp, for det kom fra alle steder på en gang. Det gjentok seg tre ganger, og da sto jeg opp. Husker at jeg måtte samle krefter for å komme ut av dyna. Jeg gikk ut i stua, lukket opp vinduet og hørte på bilene. Jeg var livredd og forsto ikke den gang hvem som snakket til meg. Senere har jeg forstått at det var Marcello, forteller Siri.

Til tross for sin unge alder, hadde opplevd mye, blant annet så hun fysisk vesener fra åndeverdenen. Men at hun hørte noen sa navnet hennes, gjorde et ekstra sterkt inntrykk:

- Da jeg var fem år mistet jeg hørselen på det høyre øret mitt, og dette med ører har jeg alltid synes var litt skummelt. Jeg har også vært mye syk opp gjennom årene. Fra 13-årsalderen har jeg hatt voldsomme svimmelhetsanfall, så jeg ikke kunne gå. Jeg har hatt masse migrene og synsforstyrrelser. I flere år var jeg ganske sliten, for jeg tok inn alt, avdøde, auraer, hørte og følte ting. Jeg lukket igjen så godt jeg kunne. Da jeg fant ut hvordan jeg kunne forvalte evnene og kontrollere dem, ble helsen også bedre.

Sterke energier

Senere har Marcello vært veldig nært med henne hele tiden:

- Da besteforeldrene mine døde, fikk jeg en bok av pappa om Marcello Haugen. Det var veldig spesielt å lese den boken. Jeg fikk følelsen av gjenkjennelse. Jeg hadde time hos Lena Ranehag i Sverige, og der kom Marcello frem. Lena sa til meg: -Bevares som den mannen oppsøker deg! Men hun sa også at jeg måtte passe meg litt. Marcello hadde jo ikke bare lette, glade dager. Han kunne også være bekymret, nervøs og urolig, og på denne tiden var det dette jeg klarte å ta inn, forteller Siri.

Hun forsto ikke helt hvorfor Marcello tok kontakt med henne, men kjente mer og mer nærværet av ham.

Siri har tre barn, en sønn på ni, og to døtre (13 og 17). Barna har også sine opplevelser.

- Da jeg fikk min mellomste, hadde jeg en voldsom spirituell åpning. Jeg fikk også en kraftig fødselsdepresjon, hvorpå Marcello viste seg fysisk for meg første gangen. Jeg våknet og så en mann bakfra fra skuldrene og opp, med hatt på hodet. Han ga meg god tid, for han følte nok min redsel, snudde seg sakte, men sikkert og beveget seg mot meg. Like før han var rett ovenfor meg, så torde jeg ikke se mer og slo på lyset.

Samtidig som Siri ble skremt av denne opplevelsen, ville hun jo også bli kjent med Marcello. Hun hadde lest bøkene hans, blant annet Betraktninger over en dag.

- Marcello har en vanvittig sterk energi, som kan påvirke meg bare ved at jeg leser bøkene hans eller ser på bilder av ham, sier den sympatiske damen.

#kampanje2#

Skrivearbeidet

- Det er jo også litt spesielt, for Marcello skriver gjennom meg. Jeg kjenner igjen at det jeg skriver er fra ham. Jeg har skrevet veldig mye og er litt usikker på om det skal bli en slags bok, eller om det er noe vi skal bruke i vårt virke. Marcello gir meg en del fremtidssyn og verdenshendelser. Jeg får informasjon om den fysiske kroppen vår, cellene, DNA og auraen, men også mye informasjon i forhold til menneskeheten og tiden vi går inn i, og hva som skjer videre i Universet. Det er kjærligheten det dreier seg om, og tiden vi går inn i. Jeg er veldig opptatt av at informasjonen skal være riktig, men det er vanskelig, for jeg skriver på et veldig høyt nivå, og det er mye jeg ikke selv forstår. Jeg spurte Lilli om dette, og hun mente at det var meget treffsikkert. Nå har jeg lært meg å stole på det jeg får, sier Siri.

Mye av informasjonen hun får, bruker hun i forhold til kurs, sittinger og arbeidet for øvrig. Når det gjelder kursvirksomhet, er Marcello veldig til stede også i forhold til healingen. Han hadde jo selv veldige healingkrefter i seg.

- Jeg har spurt flere ganger hvorfor vi har denne forbindelsen med ham. I tillegg til karmiske forbindelser og gener, er han veldig opptatt av den kollektive bevisstheten. Marcello arbeider i dag i en større sammenheng og hjelper til på sitt plan, og der kommer også vi inn i forhold til kurs, men også enkeltvis med det vi holder på med. Han er veldig opptatt av at vi skal videreformidle hans budskap. Mange som oppsøker oss, har jo også en befatning med Marcello fra før av. 

En sterk historie

– Marcello har alltid vært en del av vår hverdag. Han var onkelen til morfaren min, og mamma og jeg snakket om ham i timevis hver dag. Han var liksom midt iblant oss bestandig. Mamma var veldig mystisk og hadde mye av ham i seg. På veggen hos besteforeldrene mine hang bildet av Marcello, forteller Rita.

Marcello døde i 1967. Det året var Rita 15 år, og var på korpstur til Østerrike og traff gutten hun giftet seg med.

- Da jeg flyttet til Østerrike som 20-åring, la jeg på en måte Marcello bak meg. Snakket riktig nok med mamma da jeg kom hjem, men det ble så fjernt, for jeg hadde så mange andre problemer å ta meg av. Men jeg vet det var Marcello som veiledet meg hele veien, sier Rita og innrømmer at det var brutalt for ei ung jente fra Norge å flytte til utlandet og bosette seg langt ut på landet, uten venner eller familie i nærheten. Språket hadde hun lært, men de snakket en helt spesiell dialekt som var vanskelig å forstå.

- Jeg elsker mennesker. Det var derfor jeg led så fælt ute på landet, for jeg hadde et ekteskap som var veldig vanskelig, så ingen mennesker, hadde ingen å snakke med, og var ensom langt inn i sjelen. Det var psykisk tortur. Jeg ba i mitt stille sinn om hjelp og fant bøker av blant annet professor Kurt Tepperwein, en østerisk mentaltrener som skriver om positive tanker. Jeg fant bøkene akkurat da jeg trengte dem mest, og jeg vet det er Marcello som ledet meg til dem. Ut fra bøkene forsto jeg hvordan jeg kunne tenke for å redde ekteskapet, noe jeg greide i mange år på grunn av tenkemåtene som Tepperwein beskrev i bøkene. Til slutt var ekteskapet rett og slett utløpt, og jeg skjønte at jeg måtte dra, ellers ville jeg gå nedenom og hjem. Nå klarte jeg ikke mer. Da flyttet jeg til Wien, for der hadde jeg jobb. Flyttet med to tomme hender, kastet meg ut i det med to halvvoksne unger, forteller Rita med innlevelse.

Tankenes kraft og følelsers makt

Rita blir varm om hjertet når hun tenker på de to sønnene sine. De er voksne og klarer seg selv. Yngste sønnen bor i Tyskland, og eldstemann i Østerrike.

- Jeg forguder sønnene mine. De har alltid vært midtpunktet mitt. Det var alltid oss tre, sjelden oss fire. Jeg husker at jeg ba til Gud om at jeg måtte få leve til ungene mine ble voksne, forteller Rita.

- Bøkene var ankeret som fikk meg opp. For sju år siden mistet jeg jobben min og visste at jeg aldri mer ville sitte på kontor. Jeg hadde en del oppsparte penger, og nå bestemte jeg meg for bare å gjøre det jeg hadde lyst til å gjøre, men visste ikke helt hva det var. Jeg var på søken og tok mange kurs i Østerrike, men også i Norge og Tyskland. Brukte en formue på kurs, fly, hotell og taxi. Jeg lærte mye spennende og interessant, og til slutt fant jeg hva jeg skulle drive med: Mentaltrening! Tankenes kraft og følelsers makt er det jeg underviser i dag. Det er utrolig hva du kan gjøre med disse kreftene. Jeg ser på meg selv som en lysarbeider og får frem latter, glede og det positive i menneskene.

Rita ser at det har vært en mening med alt hun har vært gjennom:

- Skilsmissen tok nesten fem år, jeg dro frem og tilbake til Norge i den tiden foreldrene mine var kreftsyke. Jeg og min bror delte på omsorgen og stellet. Etter at de døde, endte det med at jeg også mistet jobben. Ettersom jeg har vært gjennom så mye selv, og vet hvor vondt det er, kan jeg lettere hjelpe andre.

Healeren og kortlegger

Ritas kanskje største lidenskap er å legge kort, ikke tradisjonelle tarotkort, men noe som heter Lenormand ”orakelkort”:

Rita 1 
Rita kanskje største lidenskap er å legge kort, ikke tradisjonelle tarotkort, men noe som heter Lenormand ”orakelkort”. 

- For et par år siden sa Lilli: - You have skills, lady. You are really good! Hun mente jeg hadde en treffsikkerhet på 80 %. Går ut fra at det er ennå bedre i dag. Jeg elsker kortene mine, og kortene elsker meg!

Rita vil gjerne gi et eksempel og legger kortene systematisk på bordet. Deretter leser hun hvert enkelt kort, og jeg må innrømme at det er ganske treffsikkert. Det hun sier om fremtiden, gjenstår imidlertid å se!

Siri vil spesielt berømme Ritas evner som healer og forteller om sin egen erfaring med fjernhealing:

- Jeg flyttet i fjor til ny leilighet og ble ødelagt i ryggen av mye bæring. Hadde veldig vondt og kunne omtrent ikke gå. Det var som om bena forsvant under meg. Jeg var veldig redd og ringte til Rita i desperasjon, og hun sa hun skulle sende fjernhealing tre kvelder på rad. Allerede første kvelden kjente jeg at jeg ble jobbet med. Jeg kom meg faktisk opp og kunne ta telefonen. Etter to dager var jeg helt bra!

Siri er heller ikke så veldig glad i å gå til tannlegen, og også her har Rita hjulpet flere ganger. Siri åpner opp og tar imot det Rita sender ut. Hun fylles av en egen ro. Det samme kan Rita gjøre for folk som er veldig nervøse foran eksamen.

- Den energien som kommer, er ”intelligent”. Den kommer jo utenfra, og den går dit i kroppen hvor den skal, og der den trenges. Jeg behøver ikke tenke på dette. Jeg bare videresender energien, sier Rita, som også jobber med engleenergier.

Kontakt med Altet

- Det finnes ikke den ting du ikke kan oppsøke engler for, mener Siri, som også har ”snust” litt på det å være et trancemedium. Da hun var 12 år hadde hun en ”ut av kroppen opplevelse”. Hun fløy ut i Universet før hun kom tilbake i kroppen. Det skjedde fire, fem ganger.

- Jeg ser ikke bare auraen, men at det stråler ut energi fra den, som jeg en gang ble fortalt er kontakten til Enheten eller Altet (Alt som er). Jeg har mulighet til å gå ut av kroppen og ha kontakt med andre dimensjoner og andre galakser. Jeg hadde et syn. Marcello kom en periode på nattestid og viste meg hånden sin. Han pekte på meg, og ut fra pekefingeren kom det et lyn. Dette gjentok seg flere ganger. Til slutt sa jeg: - Ok, nå har jeg sett. Det er helt i orden! Da var jeg antagelig fortrolig med det synet, så da viste han seg ikke på den måten mer. Men jeg våknet en natt at det sto en liten figur (lysvesen) i hjørnet på soverommet, som også pekte på meg med den samme ”lyn-energien”. Jeg følte en slags gjenkjennelse og forsto hvorfor Marcello hadde vist meg dette.

Siri føler at Marcello har vært som en slags far og veileder for henne hele veien, og har gitt masse informasjon på mange plan, også når det gjelder andre galakser.

- Marcello befattet seg jo mye med urter. Har han videreformidlet noe av dette?

- Når jeg har hatt vanskelige perioder, har han anbefalt urter. Han har også hjulpet pappa, da han var veldig plaget. Marcello kom gjennom og anbefalte en urtete, og den hjalp betraktelig. Slik hjelper han til så godt han kan hele tiden, svarer Siri.

Ikke bitter

Rita har bodd i Wien i 40 år og mener det er et tankekort at hun skulle havne i Østerrike:

- Marcello var jo også i Østerrike, og han hadde ei dame han var veldig glad i der, en grevinne. Keiseren kjente Marcello og tilbød ham jobb som rådgiver.

Til tross for alt det vonde Rita har opplevd, er hun ikke bitter:

- Du skal være veldig klar over at det du sender ut, får du tilbake. Vi må ikke la bitterhet og sinne styre livet vårt. Det er menneskelig å være sint, men vi skal lære å beherske sinnet vårt. Den beste gave er å sende lys, kjærlighet og medfølelse til det mennesket vi er sint på. Det hjelper både oss selv og den andre, og det hjelper hele planeten. Hver morgen, kan du sende lys, kjærlighet og medfølelse til alle mennesker på denne jord. Det er det største et menneske kan gjøre for sine medmennesker og for jorden. Da får du også selv en bedre hverdag.

Rita kan med hånden på hjertet si at hun er lykkelig i dag. Hun elsker å jobbe med mennesker og bruke sine evner.

- Jeg har holdt noen kurs i Østerrike, men etter at jeg startet samarbeidet med Siri- Anett for to år siden, konsentrerer jeg meg om Norge og har tanker om å komme tilbake hit etter hvert, sier den impulsive damen, som liker å ta ting på sparket. For henne er en flyreise til Norge ingen ”big deal”. Kofferten står klar under senga til enhver tid.

Jobber som medium

Siri har også alltid vært veldig glad i mennesker. Hun har bakgrunn i hjemmesykepleien, men nå arbeider hun til daglig på et senter i Sarpsborg, kalt Regnbuen terapi og velvære.

Rita 26 
Siri arbeider til daglig i trivelige omgivelser på Regnbuen Terapi & Velvære i Sarpsborg. Her utfører hun healing på Rita. 

- Når jeg utfører readinger, hender det at folk gjerne vil ha kontakt med en bestemt person i åndeverdenen. Det er ikke alltid rette vedkommende kommer gjennom. Det kan være både lett og vanskelig å få kontakt med avdøde. Det kommer an på personligheten til den som har gått over.

Siri gir et eksempel fra da hun mistet farmoren sin:

- Jeg sørget veldig. Da hun forsvant, gjorde jeg alt jeg kunne for å oppnå kontakt. Jeg satt med bilder av henne, gråt og var ordentlig lei meg. Det skjedde ingenting. Så fikk jeg klar beskjed fra ”øverste hold” at dette skulle jeg bare la være. Det var ikke til gagn for de som var på den andre siden. Jeg måtte vente til kontakten kom naturlig, og den har fortsatt ikke kommet. Men bestefar er veldig mye rundt meg.

Som medium kommuniserer Siri også med hjelpere, som er i en høyere dimensjon. Der kommer det budskap som hun kan videreformidle til klienten, mest på det sjelelige planet i forhold til healing og selvutvikling, men også i forbindelse med helse.

- Jeg har sett og følt ting hele livet, og til tider har det vært vanskelig å kombinere med et vanlig liv. Jeg la Marcello bort så godt jeg kunne i to år, fordi han overtok veldig i livet mitt. Det var en utfordring at han var så nær meg, og at jeg tenkte hans tanker. Jeg sa en gang spøkefullt til ham: - Du er jammen sterk! Han svarte at jeg måtte huske at han var bare så sterk som jeg tillater ham å være. Dette er en livsmisjon, og jeg kommer ikke utenom den, mener Siri.

- For Marcello skal fortsette å leve og virke gjennom oss og andre mennesker, legger Rita til.
  
Kontakt i forbindelse med kurs, eventuelt konsultasjoner:

Rita: 0043 1350 2056 fasttelefon
         0043 664 380 60 40 mobil

Siri: 936 29 263 mobil

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.