Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Trine er klarsynt og ser i fremtiden

Vi har bedt Trine Spillum fra Magic Circle se litt på hva som vil skje i året 2011. Men den klarsynte spåoperatøren kan mer enn å se i fremtiden. Over telefon gir hun veiledning, kanaliserer og renser hus. Hun gir også healing til alle som ønsker det.

Tips en venn på e-post Tekst: Kari Flaata Halling Foto: Nils Ally og private foto

Vi tok en prat med Trine Spillum (38) på Alternativmessen, Lillestrøm, der hun hadde stand sammen med ni andre fra Magic Circle. Trine var godt fornøyd med messen og alle de trivelige kollegaer og kunder hun møtte. Det var også en kjærkommen avveksling fra hverdagen hjemme i Spillumsvika, der hun bor sammen med Morten og tre døtre: Sigrid (14), Margrete (13) og Solfrid (1 ½), eller Lillemor som Trine kaller yngste jenta. Fullverdige familiemedlemmer er også hundene Stella og Storm.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

- Alt er liksom Spillum der jeg bor: I Namsos kommune er det en plass som heter Spillum. Jeg har Spillum til etternavn og bor på Spillum gård. Adressen er Spillumsvika, sier hun spøkefullt. Trine er akkurat så blid og trivelig som hun ser ut på bildene jeg har sett av henne. Hun har et åpent og ærlig ansikt og røper at hun er veldig sosial og liker å omgås mennesker.

Klarsynt og klarhørt

- Jeg liker ikke å bli kalt spåkjerring. Liker ikke ordet i det hele tatt. Det er noe mystisk og okkult med det ordet. Det er ikke slik jeg jobber. Jeg kan se frem i tid, men det skal være som et redskap for at folk skal kunne få det bedre, for å finne løsninger på deres problemer osv. Jeg kaller meg enkelt og greit klarsynt, sier Trine, som stortrives i sitt arbeid på Magic Circle.

 

- Hvordan åpner du opp når du har noen på linja?

- Jeg presenterer meg og spør alltid kundene hva de ønsker svar på. Noen personer er veldig lette å lese, mens andre er mer lukket og stenger av for energien. Da kan jeg bruke tarotkort for å ”åpne opp”, men stort sett bruker jeg klarsynet. Det går litt på kontakt med åndeverdenen og kanalisering. Alle kundene som ønsker det får healing etter samtalen. Noen ringer også for å få healing, forklarer Trine, som er både klarsynt og klarhørt.

- Jeg kan se med det tredje øyet som et klart foto. Hvis jeg har en seanse der jeg skal føre noen til lyset, da kan jeg se helt tydelig hvordan åndepersonen ser ut, alt fra øyefarge til hva slags klær vedkommende har på seg. Jeg kan fortelle kunden hvor personen fra åndeverdenen står i rommet og ber kunden strekke ut hånden og kjenne selv. Stort sett alle jeg snakker med vil kjenne dette, enten at de blir iskalde eller at det prikker i hånden. På denne måten blir det konkret for dem også. Det er litt artig, for de er ikke i tvil om det de kjenner! Det kan komme opp informasjon, slik at kunden gjenkjenner personen jeg har kontakt med. Det kan være kjennetegn på personen, eller jeg kan se katten som personen hadde i levende live. Ved at jeg gjør kunden delaktig i det jeg gjør, blir det en sterk opplevelse for dem også. Jeg synes også det er helt fantastisk å oppleve dette sammen med kunden og er takknemlig for det.

- Ser du hjelpere også?

- Det gjør jeg også. Hvis du ber om hjelp av en åndeperson, kan du kanskje få svaret på en indirekte måte, for eksempel ved å lese det i avisen, se på TV eller at en person kommer og sier noe til deg, som får deg til å forstå, svarer Trine.

Høyere og lavere energier

- Alle er i utgangspunktet klarsynte. Det handler om å trene opp, utvikle og jobbe med de evnene en har. Mine evner ble mye sterkere da jeg begynte å sette fokus på dem for ca. 10 år siden. Tok noen kurs og leste bøker, og da kom evnene for fullt. Siden har de kommet bare mer og mer, sier trønderdamen med den herlige, klingende dialekten. Hun er utdannet markedskandidat, men de siste 10 årene har hun jobbet som klarsynt.

- Mediumbiten har også vært der i mange år, men den har blitt spesielt sterk i høst, etter at jeg ba om å få den sterkere inn. Pr. i dag jobber jeg ganske jevnt med høye og lave energier. Når jeg har kontakt med litt lavere energier, har jeg mye hjelp fra høyere energier. Med lave energier mener jeg de som ikke har klart å gå over i lyset, og som trenger hjelp til å gå videre. Høyere energier er de som har gått over i lyset, men også engler, som jeg er veldig opptatt av. Spesielt erkeengelen Michael betyr masse for meg. Når jeg har kanaliseringer, og snakker med avdøde personer, så spør jeg erkeengelen Michael om hjelp. Han er på en måte eksperten på dette og gir meg en god trygghet.

Les mer om erkeengelen Michael i Kari Giæver Pedersens bok "Lev med erkeengelsens beskyttelse"

Trine pleier alltid å kjenne hva en person har dødd av. Hun kan få vondt i hjertet, hodet eller magen, som gjenspeiler hvilke smerter personen hadde da han eller hun døde. Slike ting har hun også fått undersøkt og bekreftet i ettertid.

- Er det mange som er opptatt av fremtiden sin?

- De fleste er det. Noen få er opptatt av fortiden. De føler at de problemer de har i dag har med fortiden å gjøre.

- Går du også inn på tidligere liv?

- Det kan jeg også gjøre, men det er ikke noe hovedfokus. En del vil ha kanaliseringer og vil vite litt om avdøde slektninger. Renser også hus via telefon. Det fungerer kjempebra. De som ikke har klart å slippe materien, som går igjen og ikke har kommet seg videre, skal renses bort. De som har gått til lyset kan godt komme tilbake igjen ”på besøk”, men det er ikke energier som skal renses bort, forklarer Trine.

Tunge energier

Jeg nevner for henne at jeg ofte føler det er en tung energi i stua mi og spør om hun kan se noe der. Hun fikk med en gang opp et bilde av stua. Hun forteller at det er akkurat som en tåkesky ligger over ene delen av stua. Hun får opp en feminin energi, men tror ikke at noen går igjen. Det er noe ”gammelt” som henger igjen fra tidligere. Trine anbefaler meg å bruke salvie til å rense rommet, eller jeg kan lufte godt mens jeg sier: Nå skal den dårlige lufta forsvinne ut, og lufta i stua skal være klar og rein.

- Tunge energier i et hus kan gjenspeile folkene som har bodd i huset tidligere. I et rom det har vært kranglet mye, eller folk har vært veldig triste, hatt angst eller depresjoner, kan det ligge tung energi. Hvis du fyller rommet med glede og latter, så skiftes energien ut av seg selv, forklarer Trine og legger til at ting har også energi.

- Mange handler brukte ting på loppemarkeder og andre steder. Folk kan ha lagt igjen energi i tingene, og det er viktig at de renses!

Hvis du vil kvitte deg med negativ energi, for eksempel hvis du er sint på noen, er dette en teknikk som Trine anbefaler:

- Gå til elva eller sjøen, plukk opp en stein, kjøre sinnet inn i steinen og kast den så langt ut i elva eller sjøen som mulig. Det siste er viktig, for hvis du har kjørt negativ energi inn i en stein og slipper den rett ned, så kan andre plukke den opp og motta denne energien!

Det gode liv

- Hvordan greier du å kombinere det å være småbarnsmor med å jobbe på linja?

- Jeg jobber bare fire timer pr. dag, og jeg jobber hjemmefra. Foreldrene mine er sammen med Lillemor når jeg jobber, og det er trygt og godt. Lettvint er det også, for de bor rett over gårdsplassen, svarer Trine. Hun er veldig glad i familien sin. Med en mann som stiller opp når det trenges, og snille barn, synes hun at hun har det veldig bra. Hun vet også å nyte det gode liv.

- Jeg er ingen helsefreak, drikker kaffe, rødvin, spiser sjokolade og røyker, men jeg passer på å ta nok vitaminer og mineraler. Har du nok av det, tror jeg ikke det er så farlig om du putter i deg nytelsesmidler. Jeg tror at det som er såkalt usunt for kroppen kan være sunt for den psykiske helse. Det er viktig å trives og ha det bra!

- Har du mange interesser?

- Jeg er veldig glad i å ha folk på besøk og spille brettspill. Jeg synes også det er koselig å lage mat. Ser nesten ikke på TV. Da kan jeg sitte og strikke og lese bøker. Ellers har jeg ikke så mye tid helt for meg selv, så jeg ser frem til litt mer Trine-tid etter hvert, innrømmer den trivelige damen, som også er en ivrig jeger:

- Jeg startet å jakte da jeg var 16 år. Jaktet elg og rådyr frem til Margrete og Sigrid var seks og sju år. Så tok jeg et lite opphold, og for litt over to år siden startet jeg å jakte rådyr igjen sammen med samboer Morten. Det er bukkjakta på rådyr som er aktuell for meg, men også litt elg. Vi er med i et jaktlag og fikk ”full pott” med sju dyr i år. Morten er ”hekta” på jakt, jakter både bjørn, elg, hjort, rådyr.

I motsetning til mange andre spåoperatører, har Trine valgt å bruke sitt eget navn:

- Det handler om tillit, troverdighet og få det hele mer folkelig. Det er ikke noe ”Hokus pokus” ved det jeg driver med, og folk skal forstå at de snakker med en reell person!

Det hender Trine blir forvekslet med Siri Spillum, og det vil hun gjerne oppklare her og nå:

- Siri er min tante og bor i Oslo. Hun er foredragsholder og har nylig kommet ut med ny bok, som heter ”Bryt Mønstre”. Jeg er verken foredragsholder eller forfatter, men å jobbe som klarsynt på Magic Circle, er slett ikke å forakte det heller!

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.