Startsiden partner

Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Mia hjelper deg å finne veien videre

Står du ved en korsvei og må velge? Hva skal du velge? Hvilken vei skal du gå? Da kan du kontakte Mia hos Magic Circle. Mia jobber fra Spania og har mange trofaste kunder. Hun har evnen til å se inn i fremtiden, gir råd og veiledning i alle typer relasjoner, også drømmetydning og selvutvikling. Gode hjelpemidler er tarotkort og bordkort.

Tekst og foto: Kari Flaata Halling - Foto: Nils Ally og privat

Tips en venn på e-post

Mias egentlige navn er Maria Lundstedt.  Hun er født i Gøteborg, men oppvokst i Hagfors, Värmland. Mia flyttet til Spania i 2004 og har bodd der siden. Hun stortrives i den lille byen Pedreguer, som ligger på Costa Blanca, midt mellom Allicante og Valencia.

Mia snakker flytende spansk og engelsk.  Egentlig er hun utdannet siviløkonom. Hun er lærer i økonomi og spansk og har jobbet som tolk i Sverige (spansk og engelsk). En stor kontrast til det hun arbeider med hos Magic Circle:

- Skal man kunne hjelpe andre, må man ha god kontakt med sin intuisjon, og det er selvsagt bra om man kjenner seg selv best mulig. Jeg hjelper kundene slik at de ser sin livssituasjon eller sine relasjoner klarere, og til å se hva som er viktig eller uviktig for dem.

IMG_5504  
Her sitter Mia når hun er på linja hos Magic Circle.  

 

De får i de fleste tilfeller klart for seg hvilke alternativer de har, og hvilken vei de går på akkurat nå. Min spesialitet er alle typer relasjoner, også jobb, økonomi, livskriser og veivalg.

Ønsker du å vite mer? Snakk med en klarsynt fra Magic Circle 

Forvarsler

- Jeg har alltid kjent meg dratt mot kort, spådommer og det paranormale. Jeg har fått høre at en av min mine tanter på morssiden ofte la en stjerne av bordkort og spådde mange folk privat. Hun kom fra Värmland. Ellers var slike ting tabu i min egen familie, så her har jeg definitivt alltid vært litt annerledes.

Til tider var det ganske vanskelig, innrømmer Mia. Helt fra hun var ung, hadde hun såkalte forvarsler, en veldig sterk fornemmelse og visshet om saker som senere viste seg å hende. Hun trodde alle hadde det slik.

- Kan du gi noen eksempler?

Mia svarer ved å gi tre historier på løpende bånd:

- Jeg "så" en gang en liten statue som jeg påsto var skadet. Jeg diskuterte med min mamma, men hun insisterte på at den ikke var det, og da vi tittet på statuen, var den hel. Men skaden jeg hadde sett oppsto i forbindelse med at statuen ble flyttet flere år senere!

- Jeg var i et bryllup i Gøteborg og satt og pratet med noen andre gjester. Plutselig fikk jeg for meg at vi var i en helt annen del av Gøteborg, og i et helt annet lokale enn det vi var i.

Da jeg fortalte om dette, trodde de andre at jeg ikke var riktig klok. Flere år senere kom jeg inn i det lokalet jeg tidigere trodde jeg var i, også denne gangen i forbindelse med et bryllup. Jeg trodde at jeg drømte. Det var en merkelig opplevelse.

- Så var det den gangen jeg og en kompis (Vicky) skulle ta hånd om en café, da eieren (Christina) skulle reise bort. Dagen forut var jeg ute med Christina og en annen venninne (Jenny), og jeg sa til Jenny:

- Ja, da ses vi i morgen! Hun stirret uforståelig på meg, og Christina forklarte raskt at det var jo Vicky som skulle komme, ikke Jenny. Neste dag var Vicky syk, og Jenny kom i stedet.

 

20130413_090723  
Dette bildet er tatt fra Mias leilighet på Monte Solana i retning mot Denia, som ligger ved havet.  


På rette hylle

I Spania lærte Mia etter hvert å kjenne mange nordmenn, blant annet ei som jobbet på norsk spålinje, og som Mia begynte å arbeide for. Mia hadde et par års erfaring før hun begynte hos Magic Circle høsten 2008.

- Jeg er veldig spontan og har et oppriktig ønske om å hjelpe andre mennesker, derfor passer denne jobben meg bra. Jeg vil at alt jeg gjør skal være mest mulig nyttig. Jeg jobber ikke hos Magic Circle bare for å tjene penger. Det at jeg får anvende mine evner og gi av meg selv er veldig viktig, sier den trivelige damen.

- Ofte er det slik at man kjenner seg uforklarlig dratt mot det man har evner til, og føler at man må bare drive med disse tingene. Jeg tror at de evnene man får er tilpasset den personen man er, sier Mia, som selv er det man kaller klarfølt (clairsentient). Hun kan også være delvis synsk/klarhørt (claivoyant/clairaudient).

- Jeg får ikke så mange syner og visjoner, men iblant kjenner jeg avdødes energier. Jeg senser også dyr, og spesielt hunder, som har gått bort. En hund som er død, kan ”henge igjen” og våke over sine eiere. Denne typen fornemmelser er det ikke så lett å ta over telefonen, mener hun.

 

20130330_143014  
Mia bor idyllisk til på denne høyden kalt Monte Solana, som ligger litt utenfor byen Pedreugur. I forgrunnen appelsinavlinger.  


Kort og drømmetydning

- Jeg har prøvd mye forskjellig, blant annet har jeg spådd i hender, uten at jeg egentlig kan det, men det har fungert. Det ville sikkert også fungert med for eksempel runesteiner eller beinbiter.

Hovedsaken er at man kan glemme seg selv og gjøre seg "tom" i hodet, mener Mia. Hun velger å bruke bordkort eller tarotkort i jobbsammenheng. Dette fungerer meget bra:

- Ettersom jeg bruker kort, er det mange som tror at jeg bare leser kortene, men slik er det faktisk ikke. Kortene er et verktøy, en måte å få tak i det første som kommer inn, for det viser seg å være riktig. Gjennom å konsentrere meg på noe utenfor meg selv, som jo kortene er, så kan jeg la kortene "snakke" til meg. For meg virker det som om jeg, eller helt enkelt "energiene", faktisk styrer kortene.

Mia jobber gjerne med drømmetydning. Hun har selv et rikt drømmeliv. For eksempel drømte hun en gang om et spedbarn som sov i bunnen av en dam og om ungdommer som hadde klør eller andre dyredetaljer.

- Spesielt da jeg var yngre, hadde jeg drømmer som jeg i dag bare kan tolke med universelt symbolspråk. Carl G. Jung hadde sikkert vært fascinert over mine drømmer, sier hun og ler.

#kampanje2#

Astrologi og aura

- Jeg er veldig interessert i psykologi, og det som har med kropp og sjel å gjøre. Jeg er også veldig interessert i astrologi, men jeg er ingen astrolog. Jeg tegnet mitt eget astrologiske kart da jeg var 15 år. Det var et omfattende arbeid, for på den tiden brukte man passer og gradskive.

Fram til da kunne jeg ikke forstå hvorfor jeg alltid kjente meg igjen i Skyttens tegn, ikke i Steinbukkens tegn som jeg er født i. Kartet/diagrammet viste at jeg hadde 4 planeter i Skytten; Mars, Venus, Jupiter og Merkur, en sterk konsentrasjon av betydningsfulle planeter. Da forsto jeg sammenhengen!  Jeg har Månen i Fiskenes tegn, det vil si min følelsesmessige del er veldig ”tonet inn”.

Tror det er derfor at jeg jobber med det jeg gjør. Jeg føler at jeg har evnen til å gi råd til folk om hvordan de kan komme i balanse og finne roen i seg selv. Kunden får også healing under samtalen, sier Mia, som har et behagelig vesen og snakker med rolig, vennlig stemme.

Hun har alltid hatt en egen evne til å lytte til folk, noe som gjør at de lett åpner seg og betror seg til henne. Folk forteller om sine innerste hemmeligheter, og hun har mange ganger gitt råd i vanskelige saker.

Mia har veldig lett for å se auraer. Hun ser hvordan de beveger seg og iblant ser hun ulike farger. 

Ifølge Mia er det lettest å se auraer mot en lys vegg, men det er ikke nødvendig.

- I Sverige høsten 2007 gikk jeg et helgekurs i mediumutvikling med Jill Andersson.

Da vi trente på å se hennes aura, så jeg hvordan den steg oppover som røyk, da hun hilste på åndeverdenen. Dessverre vet jeg ikke riktig hvordan jeg skal bruke det jeg lærte om auraer i virkeligheten, men jeg skulle tro at det kan brukes i forbindelse med healing, sier Mia, som håper et Reikikurs eller lignende vil sette henne på riktig spor. 

 

20130501_174747  
Fjellandskap vest for Pedreuguer.  

 

Wicca

- Månen er veldig betydningsfull, spesielt for oss som jobber med energier. Den sterkeste energien er ved fullmåne, men det er også sterke energier når månen er ny og på vei mot full, sier Mia.

- Hos Magic Circle tilbyr du månelyshealing. Kan du si litt om dette?

- Det er en forsterkende kjærlighetshealing, en guidet healing som tar bare noen minutter. Folk må ringe når det er fullmåne. Jeg bruker månens energi og tar kunden gjennom en månelysmeditasjon. Kunden får ro og fred inni seg, svarer Mia, som har fått gode tilbakemeldinger.

Mia fremstår som både jordnær og fornuftig, derfor er det overraskende at hun er tilhenger av Wicca, som fremstår som noe fremmedartet for folk flest.

- Jeg praktiserer måneritualer og beskyttende seremonier innenfor en sirkel. Man legger en sirkel og tilkaller elementenes krefter, eller også Gudinnen og Guden om man vil. Siden ber man om kraft og beskyttelse til en talisman som passer inn i sammenhengen. Den skal man siden bære på seg på et spesielt tidspunkt eller i løpet av en bestemt tid.

Jeg anvender oftest krystaller av ulike slag. Tigerøye er en sterkt beskyttende krystall.  Du kan for eksempel bruke den for å beskytte tenåringer som skal ut på byen, sier hun spøkefullt.

andre krystaller hun liker er turkis, ametyst, månestein, onyx, obsidian, aventurin, turmalin, labradorit, granat, hematit, pyrit og kvartskrystaller i ulike farger.

- Jeg kjenner steinenes energier. De er lette som fjær! legger hun til.

Elsker naturen

Mia ble skilt i 2001. Nå bor hun alene med hunden Lady. Mia har ei datter, Amanda (19), som bodde tre år sammen med henne i Spania. Nå har hun flyttet til London.

 

20130515_220515 (1)  
Hunden Lady. Foto privat  

 

Mia medgir at selv om hun stortrives i Spania, savner hun sine nære og kjære innimellom:

- Jeg besøker min mor og far i Sverige et par ganger i året, og de besøker meg i ny og ned. Begge er 84 år gamle. Datteren min må jeg ofte besøke!

– Hvilke interesser har du?

- Jeg er ganske sosial og liker å treffe folk for å prate.  Men stillhet og ro betyr også mye for meg, og jeg er avhengig av tid for seg selv. Da mediterer jeg, leser en god bok eller går en tur. Jeg er ekte turmenneske og elsker naturen, svarer Mia og legger til:

- Kirker gir meg ingenting. Det er ikke der jeg går for å kontakte Universet. Jeg søker heller til naturen. Etter at jeg har avsluttet en samtale på linja hos Magic Circle, ber jeg Universet om hjelp og sender gode energier til den jeg har snakket med.

IMG_5496  
Mia koser seg på verandaen. Foto: privat.  


Min intensjon er alltid at den jeg spår skal ha det bra eller snarere få det bedre etter å ha pratet med meg. Det er viktig at vedkommende føler man har fått avklart sin livssituasjon og kan komme seg videre!

Slik blir 2023 for deg! Bestill et personlig årshoroskop