Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Alva Nina med lang fartstid i Magic Circle

Jeg har vært med i Magic Circle nesten fra starten, og det har vært mange flotte år på jobb, med svært gode samtaler. Jeg har fulgt endel mennesker over flere år, og det er spennende å se hvordan livets puslespill settes sammen. Hvordan brikkene faller på plass.

Jeg liker å leke med farger. Farger er viktige, og de gjør noe med oss. Akkurat nå er jeg i gang med et blått prosjekt, som skal til hytten min på Helgeland i Nord-Norge, hvor jeg har mine røtter fra. Jeg maler, strikker og hekler tepper og klær m.m.

Det å jobbe som spåkone, healer, shaman, samtalepartner og rådgiver, er et urgammelt yrke. For å kunne jobbe med slikt, er det en forutsetning at man er glad i mennesker, og har en stor utviklet forståelse for livet. At man har kjærlighet og kraft, og tar hvert enkelt menneske på alvor. Motgang og medgang, sorg og glede, går ofte hånd i hånd. Det å ha noen å snakke med, finne løsninger, se muligheter, og få støtte, kan ha en stor verdi for hver enkelt og for den videre livskvalitet.

Interessen for mennesker og spådom, har jeg fått inn med morsmelken. Både når det gjelder genetisk arv, og det å praktisere. Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvordan jeg kan se, fornemme, og ta inn. Det blir som å spørre hvordan Pavarotti kunne synge slik han gjorde. Svaret er: Medfødte egenskaper og mange års erfaring. Hvert enkelt menneske har sitt talent. Det er slik vi skal utfylle dette samfunnet, med å gi hverandre forskjellige tjenester. 

Holdningen i samfunnet til slike som meg er, som det alltid har vært, veldig variabelt. Alt etter hvilken erfaring hver enkelt har. For noen er det vanskelig å akseptere oss. Men for svært mange er jeg en hemmelig venn. Det er helt greit å være en hemmelig venn, for jeg har jo taushetsplikt. Jeg setter pris på å kunne være et fristed, hvor mennesket kan få healing, prate om alt de har behov for, sorg og savn, åndelige spørsmål, eller bare ha noen å diskutere enkelt saker med. Til meg kan du si det, og det forblir hos meg! Jeg tar deg på alvor! Vi er alle på forskjellige stadier i livet, og livet består av faser. Hver og en har sin modningskurve, og derfor er det viktig å ta på alvor det hver enkelt står i akkurat nå. For hver enkelt skal videre på en eller annen måte.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Hver dag søker jeg mosjon og skogens ro sammen med polar mix hundene mine. De er fantastiske turkompiser. Til sammen utgjør de en stor styrke i min livskvalitet.

Intuisjon og livets skole, klarsyn, tarot og pendel er noe av det jeg tar i bruk når jeg jobber. Det er ingen «hokus pokus», men vi består av kraftfulle energier, som har stor betydning for oss selv og de som er rundt oss, som kan fanges opp og kartlegges. Du kan spørre meg om alt. Ingen spørsmål er for store, for små, eller for rare. Jeg svarer på det jeg kan. Jeg kan også finne ting, healer mennesker og dyr, foretar husrens, og kan få kontakt med den andre siden.  

I dag er vi heldige å ha fått satt våre tjenester inn i et system, som gjør oss lettere tilgjengelig for flere. Det er jo ganske lukrativt å bare kunne ta en telefon, stille spørsmål, som av og til bare tar noen minutter å svare på. Eller ta en telefon og få en god samtale når du trenger det som mest. Du betaler kun for den tiden du bruker. Her er ikke lange ventelister på uker eller måneder. Her sitter vi beredt og klar til å ta imot deg. 

Jeg ønsker deg velkommen til en hyggelig samtale.     

Klem fra Alva Nina.

Tips en venn på e-post