Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Svaret fra bestemor

Den historien jeg ønsker å fortelle hendte for sju år siden. Forholdet til min eks forlovede hadde skrantet i flere år, og jeg følte at det var på tide å løse oss begge fra et forhold som manglet kommunikasjon og varme følelser.

Tips en venn på e-post

Avgjørelsen var vanskelig å ta, da våre to barn var i tidlig skolealder, og det praktiske livet fungerte jo på et vis. En annen side av saken var at denne avgjørelsen måtte jeg ta helt alene, da min samboer var fast bestemt på at det skulle være oss to livet ut. For meg var dette en utopi, da jeg er av den formening at et forhold må ha visse ingredienser for å eksistere.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Jeg følte meg heldig den fredagen min samboer tok med seg våre to gutter på overnattingstur. De skulle være til lørdag. Tidlig på kvelden åpnet jeg en flaske rødvin, satte på god musikk og trakk et ullteppe rundt meg. Dette ga meg tid til å tenke over hva jeg ønsket med livet og forholdet. Problemet var at samvittigheten stakk med tanke på barna og samboeren, som ville få det vondt når bruddet ble en realitet.

Litt sent på kvelden bestemte jeg meg for å slukke alle elektriske lys i stua og lage en lysseanse med bare levende lys. Tre av de lysene jeg skulle tenne sto høyt oppe, så jeg måtte klatre opp på seksjonen i stua for å få tent dem. Mens jeg sto der, hørte jeg at noe landet på gulvet bak meg og gikk i stykker. Jeg snudde meg for å se hva som hadde skjedd. På gulvet lå et sort, hjerteformet fat, delt i to. På dette fatet hadde det stått noen telys, som ennå ikke var blitt tent. Fatet hadde fløyet fra en høyttaler og en halv meter inn på gulvet.

I dette øyeblikket visste jeg at det var min bestemor som hadde talt. Akkurat som om hun sa:

” Det er helt greit det, Mette. Du kan gå ut av forholdet ditt med Arne nå "

Denne opplevelsen gjorde meg trygg på at jeg handlet riktig, da jeg få dager etter valgte å avslutte et langt og kjedelig forhold.

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.

Mette