Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Navnene forsvant fra postkassen…

For syv år siden, bodde jeg sammen med min samboer, hans sønn og min datter fra mitt tidligere ekteskap.

Tips en venn på e-post

Faren til min datter hadde flyttet til Asia med sin nye familie, og han hadde tatt opp med meg at han ønsket at vår datter skulle flytte ned til ham et år, noe som selvfølgelig falt meg tungt for hjertet.

Jeg visste at det kom til å skje en dag, men ikke når.

En fredag jeg kom hjem fra jobb, parkerte jeg bilen utenfor huset, var glad for at det var helg, og jeg skulle bare ta inn posten før jeg gikk inn i huset.

Da jeg sto foran postkassen, ble jeg bare stående å måpe, for jeg skjønte ingenting av det jeg så.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Postkassen hadde jeg selv malt, og alle de fire navnene i familien hadde jeg malt på, og navnene hadde stått der klart og tydelig i flere år.

Men ikke denne dagen!  Nå var navnet til min datter, til min samboers sønn og navnet til min samboer, så å si hvisket bort.

Det var helt tydelig at det ikke var noen som hadde prøvd å skrape det bort, eller få det bort på annen måte. Navnene så ut som de rett og slett var i ferd med å forsvinne fra underlaget de var malt på, sånn helt av seg selv.

De kunne svakt skimtes, hvis man la godviljen til. Men mitt eget navn lyste mot meg klart og tydelig. Det var det rareste jeg hadde sett, og jeg fant ingen forklaring på det.

Da min samboer kom hjem, fortalte jeg ham hva jeg hadde oppdaget, og et øyeblikk syntes jeg at han hevet øyenbrynene en tanke, men så så det ut som han ikke brydde seg om hva jeg sa.

#kampanje2#

Ikke gadd han å gå ut for å se hva jeg mente heller. Han var i grunnen veldig fjern hele den helgen, men jeg trodde det var mye jobbtanker som opptok ham, men i ettertid skjønte jeg at det var andre ting han hadde vært opptatt av.

Da jeg kom hjem fra jobb mandagen etter, sa min samboer rett ut at han ville flytte fra meg. Jeg fikk fullstendig sjokk, for jeg hadde ikke ant noen ting. To timer etter var både han og sønnen borte.

Innen uka var omme, hadde min eksmann ringt meg, og sagt at vår datter skulle ned til ham om en måned, for det passet i forhold til skolegang.

Det var da det gikk opp for meg at postkassen hadde gitt meg et hint om at jeg straks kom til å bli alene. Måneden etter satt jeg nemlig helt alene, akkurat som postkasseskiltet sa!


Siden den gang har jeg stadig opplevd ting som ikke kan forklares på vanlig måte.

Hege

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.