Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Den usynlige toalettgjesten.

På en av de mindre jernbanestasjonene langs Dovrebanen, hadde jeg en litt merkelig opplevelse for vel ett år siden.

Tips en venn på e-post

Inne i stasjonsbygningen er det en toalettdør som en tidligere måtte betale én krone for å kunne åpne. Innenfor er det to toalettbåser. Båsene hadde bare hasper på innsiden, inntil ganske nylig. En gang da jeg satt  inne i en av disse båsene,  hørte jeg noen som gikk inn i den ved siden av.

Det var tydelige skritt og lyder som lød som om vedkommende fiklet med klærne sine og satte seg ned på toalettsetet. Jeg hørte til og med at vedkommende tisset og laget pustelyder. Jeg hadde satt fra meg tingene mine ved vasken utenfor og håpet bare at personen i nabobåsen ikke hadde uærlige hensikter, i tillegg til å være «trengende.»

Etter et par minutter eller noe slikt, hørte jeg at vedkommende gjorde seg ferdig og trakk i toalettet. Og det var det. Ingen flere lyder kom. Jeg hørte ikke vedkommende ta av haspen på innsiden av døra og gå ut derifra. Jeg hørte heller ikke noen lyder av rennende vann fra vasken. Og jeg hørte ikke døra ut til venterommet bli låst opp, åpnet og lukket.

Jeg hørte rett og slett ikke en eneste lyd som indikerte at det var én person til der inne. Jeg gjorde meg raskt ferdig, trakk i toalettet og gikk ut av båsen. Døra til nabobåsen sto på gløtt. Jeg gikk forsiktig nærmere og tittet inn. Jeg holdt pusten mens jeg gjorde det, for det var akkurat som om jeg innbilte meg at det kunne stå noen der inne og lure på meg. Noen med onde hensikter? Noen som sto klar til å overfalle meg?

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Det var i alle fall slike tanker som gikk gjennom hodet mittt noen sekunder, uten at jeg kan forklare hvorfor. Men ingen var å se der inne. Og framfor alt: Døra ut til venterommet var lukket og låst fra innsiden. Den eneste andre måten vedkommende kunne ha kommet seg ut på, var ved å klatre ut igjennom vinduet øverst på veggen inne i båsen. Men det ville jeg jo definitivt ha hørt.

Jeg aner ikke hvem som kan ha vært på toalettet samtidig med meg den gangen. Men stasjonsbygningen er over 150 år gammel, så det er selvsagt tallrike muligheter, selv om vannklosettene må være av betydelig yngre dato.

Maria

Slik blir 2019 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.