Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Brannen

I et ca. 130 år gammelt hus, bodde en mann på 85 år, som klaget over spøkelser helt siden han tok over huset. Det var ingen som trodde ham da han fortalte at huset han bodde i var hjemsøkt av onde spøkelser.

Tips en venn på e-post

En gang skulle noen som ikke trodde på spøkelser få overnatte på loftet. Allerede før det ble natt, sprang de ut og uttrykte at de aldri ville sette sine ben der mer. For å få fred, stengte mannen som bodde i huset igjen døra til 2. etasje, der det var verst.

Spøkelsene skal ha jaget ham ut av huset mange ganger. Da han sov om natta, ble teppet røsket av ham mange ganger, han ble kilet under føttene, lys ble slått av og på og gjenstander kastet rundt omkring.

For en stund siden tok huset fyr, og den gamle mannen prøvde å komme seg ut, men spøkelsene sperret veien for ham. En nabo så røyken og slapp ham ut.

Ifølge brannmenn på stedet skal visstnok et rom i 2. etasje av huset være uskadet av brannen. Det som var igjen av huset ”hang” liksom i løse luften. Bygget ble revet på grunn av brannskadene.

Flere vitner, i tillegg til utrykningspersonalet, så to kvinneskikkelser komme ut av huset etter brannen. Den ene skal ha vært en ung jente med langt, lyst hår. Visstnok bodde to ugifte søstre i huset før mannen overtok.

Det gjenstår å si at mannen mange ganger hadde klaget til politiet i Mosjøen om at huset var hjemsøkt, men de bare lo av et hele.

Anonym