Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Ta kvantespranget- Opplev hverdagsmagi

Bioresistans og kvantemedisin er gode hjelpemidler for å gjenopprette balanse i kroppens energifelt. Samtalen under behandlingen bidrar til å sette fart på prosesser. Når maskene, titlene og rollene blir avkledd, er vi alle likestilte som mennesker. Det er her hverdagsmagien trer inn, i form av åpne og ærlige erkjennelser.

Tekst: Constance Eeg

Venche og jeg treffes på cafe Rene`i Haugesund. Hun kommer mot meg i friske farger og med et lunt godt smil. Restauranten ligger helt nede ved Smedasundet og er en del av Maritim hotell. Moderne innredet med smalstripet tapet i glade farger og en touch av retro i møbelvalg og lamper.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Det er noen få andre på cafeen, som kan være omreisende eller arbeidsfolk. Etter en cappuccino og kort oversikt i menyen, bestiller vi fisk fra den blide servitøren.

Mulighetenes verden

Venche forteller at hun har 22 års fartstid fra forskjellige roller i oljebransjen med krevende arbeidsforhold og relasjoner. Servicerollen som handlet om å gi og tjene alle, uten påfyll tilbake, skapte ubalanse. 

- Lederrollen, og det ”å se” andre mennesker for hvem de egentlig er, ble derimot mer og mer interessant for meg. Jeg var på let etter mål og mening. Smakte på hvordan hverdagen kunne fylles med noe meningsfullt, uten å ane hva det kunne være, forteller Venche, som startet på kurs først og fremst for sin egen del. For å bygge seg selv opp. NLP (Nevro Linguistisk Programmering) og TFT (tankefeltterapi) hørtes spennende ut.  

- Dette ble veien ut av begrensingenes verden, og inn i mulighetene. For det er endring og omskaping som skaper nye spennende horisonter. Det føltes som en gave å få innsyn i denne type kunnskap. Under utdannelsen ble NLP integrert som en ny livsstil for meg, forteller Venche.

Spørsmålet om når?

- En venninne spurte meg: ”- Hvorfor jobber du ikke med dette? Du er jo du så talentfull og flink!” Svaret mitt var: 

”- Jeg er ikke flink nok, eller har tilstrekkelig erfaring.” Da spurte hun videre: ”- NÅR blir du flink nok? Når?” Jeg ble kvalm, og jo mer jeg tenkte på spørsmålet, desto dårligere ble jeg, og det resulterte i at jeg kastet opp.

For når er vi egentlig gode nok til å ta et kvantesprang ut i ukjent terreng?

Venche gikk samtidig og bar på en hemmelig drøm om å skrive en bok om refleksjoner da en annen venninne spurte om hun ville delta på etableringskurs. 

”- Men jeg skal jo ikke etablere noen bedrift,” svarte jeg. Da spurte hun: ”- NÅR skal du få gitt ut boken din da? Når…?” Igjen kom spørsmålet om når?

Jeg ble med på etablererkurset, og noe meningsfullt begynte å ta form innen kurset var ferdig. Ikke boken, men det å hjelpe andre mennesker til å nå sine mål og fri seg fra begrensninger. For det er i møte med andre mennesker som stiller spørsmål det skjer noe. Når du snakker din egen sannhet, setter ord på spørsmålene, kan du gi deg selv svar. Så hvordan snakker du til deg selv? Ord har en kraftig virkning på oss, når de blir uttalt og ikke bare tenkt. 

For når du bruker fine og gode ord om deg selv og de rundt deg, skjer det noe, mener Venche.

Masken  

- Om vi ønsker endring, er første steg å starte med oss selv. Da må ”masken” av som så mange går og bærer på. Hvem er jeg som menneske? Hvilke ønsker og behov har jeg? Hvilke hindringer ligger i mine følelser og min kropp for at jeg skal realisere drømmen og mitt virkelige potensial? Når maskene, titlene og rollene blir avkledd, er vi alle likestilte som mennesker. Hverdagsmennesker, der ingen er bedre, ingen er dårligere enn andre. Det er her hverdagsmagien trer inn, i form av åpne og ærlige erkjennelser. Følelser er ikke farlige, men det å rydde opp på både indre og ytre plan er seriøst arbeid, fortsetter Venche. 

- Hva kan vi gjøre for å kjenne hverdagsmagien?

Venche viser meg en liten sort brikke som hun bærer i en snor rundt halsen, og hun forklarer at den hjelper henne å skape balanse på det fysiologiske, psykologiske, emosjonelle og subtile energiplanet.

Bioresonansterapi

Kvantemedisinske apparater som e-lybra kommuniserer med kroppen via frekvenser i kombinasjon med moderne datateknologi. Dette gir en unik mulighet til å samarbeide med kropp, sinn og sjel, med andre ord hele mennesket:

Venche HM2.jpg 
Venche. Foto: Brit Drengstig 

- Alt i kroppen vår er frekvenser. Når tankemønster, miljø, arv og mønstre skaper begrensninger, synker energien. Bioresonans maskinen e-lybra leter etter forstyrrende ubalanser, og sletter disse på cellenivå, forteller Venche.

For de fleste er Bioresonansterapi litt ”fjernt” og ukjent, fordi man jobber med frekvenser, vibrasjoner og bølger som ikke kan sees. Ved bruk av teknisk utstyr, kan de likevel måles. Alt i kroppen har svingningsfrekvenser, også tanker og følelser. Dette handler om at det ikke er nok å forstå og bruke frekvensene og energiene, men også bevisstheten som ligger bak. Bioresonans systemet e-lybra er både et analyseverktøy og et behandlingssystem. Apparatet analyserer alle former for ubalanser i kroppen, og i kroppens ulike energifelt. Bio er gresk og betyr liv. Resonans er latinsk og betyr å gi gjenlyd. Å komme i samklang og harmoni. Når kropp, sjel og sinn er i balanse er man frisk!

Mange muligheter

Bioresonans kan benyttes sammen med vanlig skolemedisin og alle former for alternative terapier, og brukes til å forebygge sykdom, fremskynde healingprosessen etter sykdom, skader eller operasjoner. Tidligere infeksjoner, gamle vaksiner, giftstoffer, psykiske og fysiske skader setter spor. Ved å anvende mønstre som står i harmonisk resonans med de sporene, kan de gradvis løses opp og fjernes. Samtalen under behandlingen bidrar til å sette fart på prosesser som har stått på ”vent”, og det har vært mange ”magiske øyeblikk” når sammenheng og innsikt forenes.

Formålet med bioresonans i behandling er å gjenopprette balanse i kroppens energifelt, også kalt biofelt. Kvantemedisin gir ingen bivirkninger, men når cellene kvitter seg med avfall, kan trøtthet og hodepine oppstå et par dager. Andre kan får en opptur, der tunge depresjoner letter og tiltakslyst og energi blir resultatet.

En stor opplevelse  

- Måten jeg selv oppdaget dette verktøyet på, var da jeg oppsøkte en terapeut jeg hadde hørt mye godt om. Ante ingenting om at det var en maskin, og plutselig satt jeg der med noen tynne stropper festet til håndledd og ankler. Behandlingen var smertefri, og jeg kjente kun små prikninger innimellom. Etter timen kjentes kroppen avslappet, samtalen hadde vært fin, men noen drastiske endringer merket jeg fint lite til. Dagene som fulgte var alt annet enn rolige og harmoniske. Mange undertrykte følelser kom opp av ”trykkokeren”, der sinne, kvalme og hodepine vekslet. Etter at cellene hadde kvittet seg med emosjonell bagasje, og den fysiske kroppen begynte å fungere igjen, kom det en klarhet, ro og innsikt som forundret og begeistret meg stort, forteller Venche.

Hun har gjennom årene prøvd mange forskjellige behandlingsformer, men har aldri funnet en sterkere og mer effektiv behandlingsmetode som kunne finne, balansere og slette forstyrrende elementer ned på cellenivå. 

- Med det kvantespranget og healingprosessene jeg selv opplevde, bare ”visste” jeg at dette måtte jeg lære å bruke på meg selv og mine nærmeste. Siden jeg allerede jobbet terapeutisk med begrensende tankemønstre og tunge emosjoner, ble det er supert verktøy jeg kunne benytte på klientene mine også. Jeg la det inn som en gratis bonus i TFT- pakkene mine i starten. Nå tilbys det forskjellige balanse menyer, forklarer den dyktige terapeuten.

Balansering

Alle korrigerende bioresonas mønstre programmeres etter den to timers lange behandlingen over til en e-kapsel/brikke som klienten tar med seg hjem, bærer på seg om dagen og legger under hodeputen om natten. 

- En fantastisk måte for å få kontinuerlig balansering, så lenge det er behov. Innen tre måneder bør brikken renses og programmeres/lades opp på ny. En svært effektiv og rimelig måte å få kontinuerlig balansering på. Den har vært min beste venn og har gitt meg fantastiske resultater det siste halvannet år. Jeg tar den kun av når jeg går i dusjen, sier Venche med et vakkert og harmonisk smil.

Jeg var selv så heldig å få prøve behandlingen hos Venche i sommer. De gode spørsmål hun stilte meg sammen med bioresonans behandlingen og brikken, gav en klarhet i tanker, en sterkere intuisjon og mer energi. Det ble selve hverdagsmagien for meg.

Fakta om Venche:

Venche H. Marthinsen
Født: 21.11.1967
Født: Sola, Stavanger

Jobber med: Omstillingsprosesser og skaper magiske øyeblikk i samspill med mennesker og bedrifter som ønsker endringer på personlig eller karrieremessig plan.
Arbeidssted: iPark, Ullanhaug Innvasjonspark.
(her jobber 5-600 personer fordelt på ca. 150 bedrifter)

Slik blir 2018 for deg! Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang.