Magic Magasin

Norges største alternative magasin skriver om alt det spennende mellom himmel og jord.

Automatskrift: Dine hjelpere låner min hånd

Automatskrift kan virke fjernt og uforståelig for mange. Ifølge Hallbjørg Korsnes kommer svarene fra dine hjelpere, guider og erkeengler. Selv er hun bare en kanal som formidler budskap fra åndeverdenen via penn og papir.

Tekst: Kari Flaata Halling
Foto: Hallbjørg Korsnes privat

Jeg har en avtale med Hallbjørg Korsnes om automatskrift. Jeg er spent og forventningsfull når jeg ringer henne på det bestemte klokkeslettet vi har blitt enige om. Jeg lurer på hva som kommer av opplysninger, og hvem jeg får kontakt med. Stemmen i den andre enden er myk og behagelig. Hallbjørg ber om mitt fulle navn, ellers vil hun ikke vite noe.

- Når jeg skriver ned navnet ditt, så begynner hjelperen som skal formidle ting til deg å føre pennen bortover arket. Jeg har ikke kontroll på hånden min selv. Hjelperen er glad for å komme gjennom til deg, men kan bli overivrig og skrive for fort, slik at skriften blir utydelig. Da må jeg stoppe opp og be om at ting roes ned litt, for det skal jo være forståelig og leses av deg etterpå, sier Hallbjørg og legger til at automatskrift handler om å stole på det du får, og det som kommer frem er ting som handler om både fortid og fremtid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budskap fra farfar
Ifølge Hallbjørg handler automatskrift om å få svar fra dine hjelpere, guider og erkeengler. Den hjelperen som er mest egnet til å kunne formidle det du ønsker å vite, vil føre pennen. Dette trenger ikke være din hovedhjelper. Det kan være en fjern eller nær slektning, en venn eller nabo som du hadde et godt forhold til da vedkommende levde. Det er ingen fasit på hvem som kommer. Du trenger heller ikke å ha møtt dem i dette livet.

Det er min farfar som kommer gjennom, og han døde før jeg ble født. Jeg er spent på hva han har å si til meg. Hallbjørg leser høyt etter hvert som hun skriver ned budskapet fra farfar. Jeg har fått beskjed om at det er fullt mulig å stille spørsmål underveis. Noen har jeg klare, og det tar ikke lange tiden før jeg får svar.

Et par dager senere kommer brevet med automatskriften i posten. Jeg ser på de 3 tettskrevne arkene at alle ord og setninger er sammenhengende, og ikke så lette å tyde. Men det går likevel greit, for jeg husker jo det meste av det som ble sagt i telefonen. Hallbjørg anbefaler meg å renskrive setningene. Gir ikke alt mening nå, er det viktig å ta brevet frem igjen ved en senere anledning. Da kan du se alt i et annet lys. I mitt tilfelle må jeg si at informasjonen jeg fikk av farfar var troverdig og absolutt til ettertanke.  

Tårevåt stund
- Hvordan startet du med automatskrift?
- For meg var automatskrift ukjent, helt til jeg fikk en time hos en dame som jobbet med dette. Min bestefar, som jeg hadde vært så utrolig glad i da han levde, kom gjennom til meg, og det ble en fin og tårevåt stund under automatskrifttimen. Han var så glad for at han endelig kunne nå meg, og så sa han at den samme kvelden skulle jeg gå på kurs og lære automatskrift, for jeg skulle jobbe med dette senere. Jeg gikk på kurset, men ingenting skjedde første kvelden. Da jeg kom hjem og satte meg i ro og mak, så begynte ting å løsne, forteller Hallbjørg, som bor på Frosta, et lite sted i Trøndelag.

I begynnelsen var det bare bestefaren som skrev til henne, men det tok ikke lang tid før moren tok del i skrivingen også. Hun døde brått da Hallbjørg nettopp hadde fylt 14 år.

- Den nære kontakten jeg har fått med bestefar og mamma via automatskrift har betydd utrolig mye for meg. Jeg har fått god hjelp og støtte i min hverdag. Alt som er skrevet til meg, har jeg samlet i bokform, og det har blitt mange bøker etter hvert, sier hun kjærlighetsfullt.

Ønsker du å vite mer? Nå kan du snakke Gratis med en klarsynt fra Magic Circle i hele 3 minutter!

Flere hjelpere
Hallbjørg tar jobben sin svært seriøst. Ærlighet, åpenhet, lojalitet og kjærlighet er viktig.

- Hjelperne gir tips, råd og veiledning. Automatskrift vil påvirke de valg du skal ta i livet ditt, og du vil få tegn som er til hjelp og nytte for deg. Valgene er dine, samme hvordan du forholder deg til svarene du mottar. Du får ikke mer enn du klarer å takle der og da. Det går også an å spørre om ting som har blitt borte. Du vil som regel få hint på hvor det har blitt av tingene, men kan hende du må være litt kreativ når du skal lete.

- Under en automatskrifttime kan det være flere hjelpere som kommer og vil formidle budskap til deg. Når pennen stopper opp og begynner å sirkulere rundt som en O, vil en annen av dine hjelpere komme og fortsette med den videre skrivingen. Det er ikke sikkert du vil få svar på hvem det er som skriver til deg. Noen ganger er det bare slik!

- De fleste som kontakter meg for automatskrift opplever en positiv endring i livet, blant annet fordi de forstår at vi ikke er alene. Himmelens engler og hjelpere vil bestandig yte deg hjelp og støtte. Kjenn at himmelen er nær deg, og la de som vil bidra til det de kan best, forstå at de er ønsket, og at du er elsket tilbake fra dem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takk til Hallbjørg fra mamma:

Hei Hallbjørg, dette er mamma.

Først vil jeg takke deg for at du nå har fått til dette med automatskrift, sånn at jeg har denne muligheten til å kommunisere med deg på.

Hallbjørg, aller først vil jeg at alle skal vite hvor fantastisk du er som min yngste datter. Alle dere fire søsken er forskjellige, og det er vel og bra, men du har mange likhetstrekk med meg. Jeg hadde ingen valg den gangen på hotellet enn å forlate dere. Døden kom fort og brutalt, og det ble ingen avskjed for noen. Tiden var kommet for å forlate dere og jordelivet for denne gang. Men du og dine søsken har klart dere bra. Jeg har fulgt med dere på avstand og er veldig stolt mamma herfra.

Den utviklingen du har og fortsatt skal utvikles i Hallbjørg, vil overraske mange, også deg selv. Og jeg og din bestefar vil være her for å bistå og være til hjelp når det måtte behøves. Bare slipp opp for følelsene du kjenner Hallbjørg, og tårer er ikke farlig å vise. Du har en styrke som bare blir sterkere og vokser i omfavn. Det beste rådet jeg kan gi deg her i dag, er å være deg selv, du utstråler kjærlighet og varme. De fleste blir glade for å være i lag med deg, og de som ikke takler det, får prøve å gå i seg selv og finne ut hvorfor.

Fortvilelsen har vært stor flere ganger, fordi dere ikke har tatt signalene som for meg har vært åpenbare, men dere har ikke forstått hva dette har gått i.

Automatskriften åpnet en kanal mellom oss. Jeg er stolt og glad, og veldig glad for at du er min datter Hallbjørg. Takk til deg og alle du møter på din vei. Det er og blir langt inn i fremtiden at vi møtes igjen. Jeg elsker deg og savner deg og din fysiske nærhet.

Klem fra mamma.

(Fra boka «Mitt liv som Automatskriver» av Hallbjørg Korsnes. Utgitt på eget forlag).


Automatskrift kan foregå pr. telefon eller du kan sende spørsmål via sms eller på epost. Alt som blir skrevet via automatskrift blir sendt i posten.
Ta kontakt med Hallbjørg på telefon 476 61 225, eller epost: Automatskrift@live.no
Facebook.com: Korsnes Automatskrift


Tips en venn på e-post