Spørsmål

Jeg er en voksen dame som er født 10.jan.1958. Det er 6 år siden jeg ble skilt, og nå begynner jeg å savne en mann ved min side. Men innimellom er jeg veldig glad for at jeg er alene og kan gjøre som jeg vil også. Tror du at det er rett tidspunkt å starte ”jakten”, eller bør jeg vente til jeg vet hva jeg vil? Kan du se det kommer en mann inn i livet mitt i den nærmeste fremtid?

Anne Lise


Svar

Hei Anne Lise

Jeg har lest spørsmålet ditt nøye flere ganger, og det første som slår meg er at du har egentlig lyst til både singelliv og en samboer på samme tid. Men det blir jo selvfølgelig vanskelig i virkeligheten.

Men en ting er sikkert det skjer ingenting uten at du gjør noe for det selv, først da vil du finne ut hva du vil.

Når jeg ser i tarotkortene har følelsene av ensomhet vært ofte fremme, usikkerhet og frykt for å ta sjanser også. Dette er på tur ut nå, altså fortid.

Kjærlighetslivet ditt vil i følge kortene få en stor oppsving utpå sensommeren, jeg vil antyde august. Mannen som kommer inn i ditt liv da er energisk, jobber kanskje litt mye, men det har alle muligheter for å bli et varig forhold.

Det vil også komme noen muligheter før denne, men du føler nok at de blir helt feil.

Rådet kortene gir til deg er at du bør komme deg ut å gjøre det DU har lyst til, ikke la noe hindre deg i det. Først da vil tingene begynne og skje rundt deg. Mye tyder på at du vil møte denne mannen i forbindelse med en reise.

Jeg ønsker deg lykke til og gled deg over sommeren som snart kommer, den blir spennende for deg om du lar den få lov.

Beste hilsen fra Birk